Dag 21: Los Angeles

Door Paul & Chrissy - 04-07-2018 15:54

De branding was nog steeds aanwezig toen ik wakker werd, het zonnetje had plaats gemaakt voor wolken. Toen we aan het ontbijt zaten trokken de wolken weg en voelden we de fijne warmte. Niet te warm, niet te koud. We snappen waarom mensen hier willen wonen.


Laatste dag alweer, tijd is gevlogen en toch voelt het erg lang geleden dat ik de katjes, familie en vrienden gezien heb. Nog 1 dagje genieten. We deden slim en belden alvast een RV park op in Long Beach, fijn ze  hadden plek dus geen gezoek vanavond. 


Sightseeing stond op het programma. Beverly Hills, Hollywood. We reden de stad in, Paul inmiddels aardig behendig in geworden en hadden de navigatie ingesteld op Rodeo Drive. Die beroemde, gierenddure straat. Het leek in deze buurt wel of je een mustang of een dergelijke bak bij een pakje boter erbij kreeg. Een normale auto zat er bijna niet tussen.
Probleempje met ons ingesteld reisdoel was dat er op Rodeo Drive blijkbaar geen parkeerplekken zijn, laat staan voor ons 25 foot uitgeleefd villatje. We parkeerden de camper iets verderop in een dure straat voor een kast van een huis, zal vast geen probleem zijn. 


Er moest hier ergens ook een Footlocker zijn, ik wilde nog wel een kans wagen op een paar nieuwe Nike’s. Toen we alle bizar dure zaken passeerden realiseerden we ons dat er echt geen Footlocker op Rodeo Drive zit. Meisje van een jaar of 5 naast ons smeekte d’r moeder om naar een speelgoedwinkel te gaan, en zoals moeders zei “no babygirl, I don’t believe there are toystore’s here”. Gold blijkbaar ook voor de Footlocker. 


Dus we stapten de RV weer in en probeerden verderop ergens te parkeren waar er winkels zouden zitten voor de normale mens. Lang verhaal kort, uiteindelijk vonden we een plekje. 


We liepen een enorm warenhuis binnen, zoiets als in San Diego, maar dan nog groter. We slaagden direct. Paul 2e paar schoenen, ik een paar, Paul een shirt en nog wat meer. Met een voldaan gevoel liepen we terug naar de camper.
De campsite lag midden in Long Beach, een industrie en business buurt. Campsite was dan ook weinig romantisch, maar wel schoon.  We deden onze vieze was in de wasmachine, lekker gevoel om met een tas schone kleding naar huis te gaan (weereens wat anders), en namen nog een duik in het zwembad.
De rest van de middag vulden we met inpakken en opruimen. 


We vroegen aan de receptie waar we wat konden gaan eten en dat zou niet zo ver zijn. Eventjes lopen. Bleek uiteraard nog best een stukje wandelen te zijn, maar ook dat zijn we gewend inmiddels. We aten bij een soort eetcafe achtig idee, bestelden nacho’s vooraf en kipsandwich en steak voor Paul als avondeten. De nacho’s waren zo enorm groot, dit kon echt geen voorgerecht zijn…maar het was het wel. We aten van alles de helft (als we dat haalden) en liepen met dikke buiken terug. 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan