Dag 24 - Las Vegas

Door De Huismannetjes - 07-08-2018 22:39

Om 9 uur vertrokken Michal met Isa en Paula met Iris, Merel en Stefan met een Uber (jaja Michal heeft gisteren gelijk ook de app gedownload) naar de outlet. De overige mannen beginnen lekker rustig aan de dag en gaan zich voorbereiden op het ophalen van de twee huur SUV’s die we om 12 uur bij Las Vegas Airport kunnen ophalen. We hebben afgesproken dat we om 13 uur met elkaar lunchen in de outlet.

Tegen 12 uur vertrekken Roel met Jip en Dave met Koen uiteraard ook weer met een Uber om de auto’s op te halen. Na het papierwerk aan de desk bij Alamo lopen we door naar de garage waar de huurauto’s staan. Daar moeten we nog zo’n twintig minuten wachten voor onze auto’s worden voorgereden, kennelijk hebben we dusdanig grote auto’s gereserveerd dat ze van ver moeten komen, want mensen die na ons komen kunnen zo ongeveer allemaal gelijk vertrekken….

Dan eindelijk komen ook onze auto’s eraan, voor Roel een mooie grote Ford Explorer en voor ons komt een Lincoln Navigator voorrijden. Bij de voorbereiding had ik gezien dat voor voor 6 mensen met alle bagage een Premium SUV nodig hadden, wat een slagschip. Nadat we alles hadden ingesteld reden we naar de outlet die letterlijk om de hoek zit. Daar elkaar weer opgezocht en even geluncht en gehoord wat er al gekocht is door de shoppers. Er stonden al weer de nodige tassen onder de tafeltjes. Na de lunch even de tassen naar de auto gebracht en toen ging ik met toch wel zorgen maken over de bagageruimte, of beter gezegd het gebrek aan bagageruimte in onze auto. Nadat we klaar waren met shoppen met Paula gekeken naar de ruimte en ondanks het aanbod van Roel dat zij ook nog wel twee koffers van ons erbij konden hebben geconcludeerd dat dit niet de handigste auto was voor onze laatste week. Dus zijn Paula, Koen en ik naar Alamo gereden en hebben we de auto kunnen omruilen voor een GMC Yukon XL, die qua indeling veel beter is. Ook weer gelukt.

Na weer een paar uurtjes aan het zwembad, waar ik ook nog een collega tegen het lijf liep die nota bene ongeveer 10 meter van mij vandaan zit op kantoor in Amsterdam (hoe bizar) hadden we bedacht om ‘S Avonds naar de Stratosphere Tower en Fremont Street te gaan. Tijdens onze reis in 2000 zijn we met z’n viertjes ook naar de Stratsosphere Tower geweest  en het leek ons leuk om dat nu ook met de kids te doen. De toren is 350 meter hoog en geeft een waanzinnig overzicht over heel Las Vegas! Bovenop zijn er voor de echte durfal zelfs nog een aantal attracties zoals een soort achtbaan, een draaimolen waarbij je vrij boven de stad ronddraait en je kan je aan een kabel 350 meter naar beneden laten suizen. In onze groep….geen durfal dus hebben we gekeken en genoten van het uitzicht en sommigen in ons gezelschap kozen er al vrij snel voor om naar binnen te gaan en daar rustig op een bankje op gepaste afstand van de ramen te genieten van het uitzicht. Nadat de nodige foto’s zijn gemaakt en bij de verschillende attracties is gekeken zijn we doorgereden naar Fremont Street. Het oudste deel van Las Vegas met hotels/casino’s als Golden Nugget en het Golden Gate Hotel wat ze een aantal jaren nieuw leven hebben ingeblazen met een grote overkapping over een lang stuk van de Fremont Street waarop beelden geprojecteerd worden. Erg gaaf om te zien hoe ze erin geslaagd zijn om op deze manier weer meer publiek naar dit stuk van Las Vegas te trekken. Om 23.30 uur zijn we over de strip teruggereden naar onze camping waar we in een ietwat afgekoelde camper onder het constante gezoem van de airco allemaal snel in slaap vielen.

Morgen onze laatste dag in Las Vegas en onze laatste dag in de camper, inpakdag dus. 

Reacties

Siny 08-08-2018 10:41 {{button-54317}}

Weer een hele belevenis. Succes met pakken.

Anneke en Frans 08-08-2018 13:27 {{button-54329}}

We zijn benieuwd naar de nieuwe outfits van de dames maar dat zien we thuis wel! De eerste auto vinden wij ook echt niet bij jullie passen! Hier eindelijk wat regen en betere temperatuur 25 Gr. Groetjes 💑
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan