Op naar Seattle 11 Augustus (dag 27)

Door Familie Bosman - 14-08-2018 23:21

We vertrekken rustig in de richting van Seattle. We weten nu waarom het zo druk is in de omgeving. De Winomish vieren een jaarlijks feest. Het is een rustige reis.  Hoe dichter we bij Seattle komen hoe drukker het wordt. Seattle bestaat, net als Vancouver uit veel baaien en eilandjes. Flinke heuvels die uit het water oprijzen bezaaid met houten huizen in allerlei formaten. In de baaien liggen bootjes en boten aan steigers. In veel gevallen zijn er een soort carports gemaakt maar dan voor de boten. Het doet rijk aan.

We besluiten eerst naar een shoppingmall te gaan vlakbij de Washington University. Zo hebben we ons shopping gedeelte direct al achter de rug. We parkeren bij het Husky Stadium en lopen van daar. Een goede gok want dit winkelcentrum kent alleen parkeergarages van maximaal 6 voet. Dat betekent dat Vin en ik geen bed meer hebben en we van de camper een cabriolet zouden maken. Heel mooie winkels en lekkere eettentjes. Winkeltje in en winkeltje uit en met een aantal tassen onder de arm vinden we een plekje bij Joey’s om lekker wat te eten. We zien dat de bediening gescreend is op leeftijd en voorkomen. Lelijke mensen zijn er niet of je moet niet van halve meter lange valse wimpers houden. Het eten is lekker. Na afloop nog een laatste rondje, terug naar de camper en dan naar onze camping met de hoopgevende naam “ RV trailer Inn” ,vast een heel sfeervol stekje vermoeden we.

Een flinke parkeerplaats wacht ons met de campers en caravans dicht op elkaar geplaatst. We worden allerhartelijkst ontvangen en zien dat alle voorzieningen inclusief zwembad aanwezig zijn. Dan is het altijd goed! Alles is goed en schoon dus je hoort ons niet klagen. De douches zijn heerlijk. 

Line heeft ook nu het bezoek aan het centrum weer voorbereid en we hebben het aantal bezienswaardigheden terug gebracht naar een paar. De Seattle Mariners, de plaatselijke Major League honkballers spelen helaas niet vinden we uit, maar misschien kunnen we wel het stadium bezoeken.

Reacties

Lenie Exaltus 15-08-2018 11:09 {{button-54783}}

Zo,deze keer meer geluk met zelfs een zwembad konden de meiden heerlijk zich uitleven.
En komt het einde van jullie mooie reis ineens kortbij!
dikke knuffel
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan