Ready for take-off!

Door De tiny tribe in West-Canada! - A couple of years ago

Na weken (maanden..) wachten was het dan ineens zover; de laatste week voor ons vertrek!

Hierbij dan ook een echte opening van ons reisverslag, al is het maar zodat ik zelf achteraf nog weet wat we gedaan hebben en waar dat was, met mijn geheugen geen slecht plan.

De laatste dagen werken en overdracht doen, de koffers inpakken (volgens mij is dit de eerste keer dat dit niet last-minute laat in de avond nog gedaan moet worden) en de dingen regelen rondom de dieren en het huis (dat had nog wat extra voeten in aarde vanwege de warmte, maar met alle extra hulp heb ik ook geen zorgen meer om de paarden). 

De reis naar Schiphol verliep in ieder geval vlekkeloos; ik was maar 1 dingetje vergeten (mijn portemonnee met rijbewijs en bankpas enzo) maar gelukkig waren we nog niet zo ver van huis (en bleek de portemonnee na het huis doorzocht te hebben toch al wel gewoon in de auto te liggen, duhhhh...).

We zitten nu te wachten tot we over een uurtje kunnen gaan boarden, en ik ben nog met mezelf in discussie wanneer ik het eerste glaasje champagne ga drinken om te vieren dat we vakantie hebben (Nu al? Hier in de Lounge zitten genoeg mensen al aan de alcohol maar het is net 11 uur in de ochtend.. Ik denk dat ik even wacht tot we daadwerkelijk in het vliegtuig zitten). Alledrie de jjongens vermaken zich nu al prima met de hapjes en drankjes die ze hier kunnen pakken. 

We zullen proberen om regelmatig even een update te plaatsen met wat foto's, al heb ik geen idee hoe het internet zal zijn. 

Dikke knuffels! 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!