Calgary - aankomst

Door De tiny tribe in West-Canada! - A couple of years ago

Op Schiphol ging alles snel, zelfs het wachten op het vliegtuig. Toen ik nog in dubio was over wel of geen champagne was het al tijd om te boarden en werd de keuze dus voor mij gemaakt. Zaten we alsnog niet veel later aan een glas champagne in het vliegtuig.

De vlucht was beter dan ooit (voor mij dan, mijn eerste keer businessclass en na deze vakantie ook de laatste keer waarschijnlijk, dus ik heb er optimaal van genoten door ergens halverwege mijn stoel helemaal plat te leggen en op mijn ‘bed’ een tukkie te doen).

Het wordt saai, maar ook de douane etc. op Calgary ging snel en niet veel later konden we het zwembad bij het hotel induiken. Een uurtje gezwommen, gedoucht en met Uber naar een winkelcentrum gegaan. Het werd inmiddels wel lastig om de jongens wakker te houden. Pizza (king size) gegeten en maar weer snel terug naar het hotel. De jongens nog even op de iPad maar na tien minuten zijn ze zonder te zeuren gestopt en sliepen ze denk ik binnen een halve minuut. Weer een record! Als alles deze vakantie zo snel blijft gaan als vandaag dan zijn we geen 3,5 week weg maar slechts 3,5 dag :-(

Het is hier nu half zeven ’s avonds en Gerjan is net gaan liggen. Ik denk dat ik zo maar volg. Op goed geluk dat we niet vanaf drie uur vannacht naar het plafond liggen te staren..

We kunnen morgenochtend al om kwart over acht naar de camper verhuurder. Echt top want dan zijn we dus ook lekker op tijd op weg naar Banff!

 

Dikke knuffels!!

Reacties

Joooonii A couple of years ago

Hi family,
Fijn dat alles zo vlot en lekker verlopen is! Nu de camper ophalen en toeren! Veel plezier in de mooie natuur 😘😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!