Camperdag 8 Clearwater - Whistler

Door De tiny tribe in West-Canada! - A couple of years ago

Weinig spannends vandaag, zoals al gezegd in het vorige reisverslag was vandaag vooral lang in de camper. ’s Ochtends rustig aan gedaan, ontbeten, spullen ingepakt, boodschappen gedaan en even bij Tim Hortons koffie gedronken (en video whatsapp met mama, was leuk he mam?).

Daarna begonnen aan de reis naar Whistler, een klein stadje met voornamelijk resorts, waar in 2010 de Olympische Winterspelen gehouden zijn. Alles hier is volledig toegespeeld op wintersporten, maar ook in de zomer is er genoeg te doen.

De eerste 250 kilometer gingen boven verwachting snel en was een weg waar we nog veel 90 tot 100km/u konden rijden. We zijn gestopt op te lunchen bij een mooi meer wat tegelijk een campground was, en reden daarna verder. Vanaf daar werd het bergachtiger met de eerste haarspeldbochten en maximale snelheden van 30 tot 40km/u. De laatste 200km waren dus niet bepaald snel maar uiteindelijk kwamen we alsnog rond half zes op de camping aan. Opnieuw een prima plek, wat hoger gelegen en mooi groen. Ik maak pasta en we eten buiten in de avondzon (nog steeds erg warm!). We hebben geen zonnescherm meer op onze camper maar wel weer een nieuwe aansluiting voor de waterslang, wie daar het fijne van wilt weten kan zich bij Gerjan melden ;-)

Na het eten lopen we naar beneden en spelen we een potje volleybal. Daarna eten we nog wat ijs en is het slapen voor de jongens. Ik lees eindelijk mijn eerste boek bijna uit maar val in slaap als ik nog 12 bladzijdes moet, ben nota bene bij de ontknoping!!

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!