Camperdag 15 Chilliwack - Kelowna

Door De tiny tribe in West-Canada! - A couple of years ago

Weinig bijzonders vandaag. Prima geslapen, na drie nachten naast een drukke weg gelegen te hebben was dit een verademing! We douchen en ontbijten en pakken dan de spullen in om te vertrekken richting Kelowna.

Het is gelukkig niet meer zo druk op de weg dus we kunnen lekker doorrijden. De weg klimt aardig en is heuvelachtig. Het is hier heel groen en er zijn enorme velden vol met blauwe bessen. Na anderhalf uur rijden stoppen we bij een Starbucks voor koffie en een broodje (de jongens zijn een beetje misselijk van het geslinger beweren ze) en daarna rijden we het laatste uur van de route. We hebben nog een keer een regenbui aan de linkerkant van de weg terwijl de zon schijnt aan de andere kant, maar hoe verder we komen hoe warmer en zonniger het is.

We rijden vanuit West Kelowna naar Kelowna zelf toe, en volgen al een tijdje het Okanagan-meer; 135km lang. Bij Kelowna zijn verschillende strandjes en het ziet er gezellig uit.

We komen aan op de camping (Hiawatha, werd direct goedgekeurd door Nathan al was het maar vanwege de naam) en duiken niet veel later ook hier het zwembad in. We zwemmen een tijdje, douchen en relaxen en lopen dan naar naar een sushi restaurantje waar we gaan eten. Vanwege de warmte verheugen we ons eerst nog op een ijskoffie naderhand maar we zitten zo vol van de sushi dat we het maar overslaan. Op de camping nog even een was gedaan, Uno gespeeld en in het speeltuintje gerausd, rustig dagje al met al, het lijkt net vakantie!

 

Reacties

Walter & Deana A couple of years ago

Heeeej lieverds,

Het is heerlijk om al jullie verhalen, foto’s en belevenissen op deze manier toch een beetje mee te maken, echt zo fijn!
En wat je schrijft Yvonne, het is net vakantie.........hou dat gevoel vast hè ☺️.

Nog een hele goeie en mooie, leuke reis gewenst met de kilometers die jullie nog gaan wegtrappen. Vol verwachting kijken wij weer uit naar jullie volgend verslag.

Liefs van ons en dikke knuffelssssssss
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!