Een ellenlange voorbereiding

Door Ruud, Sas & Robin - 06-07-2018 21:34

Vanaf oktober 2017, toen we een camper reserveerden op een regenachtige zaterdagavond, zijn we bezig met het samenstellen van onze route, het zoeken naar de mooiste wegen, de meest bijzondere bezienswaardigheden en de beste campings. Onze reis begint in Hoofddorp, waar we een kamer gereserveerd hebben in het Novotel. Zodoende hoeven we de volgende dag niet voor dag en dauw de trein te pakken en kunnen we stressvrij aan onze reis beginnen.

Na een uitgebreid hotelontbijt (hoeven we geen 10-euro-broodje te kopen op Schiphol), pakken we in Hoofddorp de trein naar Schiphol en dan staan we 4 minuten laten in vertrekhal 3, om in te checken. Om ongeveer 11.30 uur vliegen we met British Airways naar Londen, waar we op Heathrow overstappen op onze vlucht naar Los Angeles. Daar komen we om 19.30 uur plaatselijke tijd aan. Het is daar 9 uur vroeger dan in Amsterdam. Dus ik verwacht dat we dan snel ons bed in duiken.

In Los Angeles slapen we een nachtje in het Mariott Hotel bij het vliegveld. We hebben geregeld dat we de volgende ochtend tussen 7.00 - 7.30 uur opgehaald worden door Roadbear om naar de camperverhuur locatie te rijden. Daar krijgen we een instructie en dan begint ons avontuur. We rijden dan naar oost Los Angeles. Daar slapen we op een redelijk luxe camping zodat we de camper kunnen proberen, inrichten, vullen met water en wat al niet meer. Onderweg stoppen we bij een Walmart om boodschappen te doen. We hebben een hele lijst van dingen die we moeten kopen, veel water, etenswaren, een barbecue enz enz. In de camper zit een grote koelkast en een vriezer dus dat is handig. Dan kunnen we een  hoop boodschappen inslaan zodat we een aantal dagen vooruit kunnen. Tot aan Las Vegas komen we geen grote stad tegen. En al zal er best onderweg een supermarkt zijn, het is fijn als we niet elke dag boodschappen hoeven te doen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan