Onderweg naar Joshua Tree National Park

Door Ruud, Sas & Robin - 12-07-2018 05:04

Vannacht werden we om 3 uur wakker maar daarna toch weer in slaap gevallen. Vanmorgen om 7 uur werd ik weer wakker. Een stuk minder moe dan gisteren, de jetlag lijkt bij mij in elk geval overwonnen. Het is nog een beetje zoeken in de camper, hoe werkt alles, waar staat alles. We missen nog wat zaken, bijv onderlakens en theedoeken, een deurmat om het zand buiten te houden etc. Straks eerst maar weer naar de Target om nog een rondje inkopen te doen. Het is fijn dat we gisteren op deze camping in de bewoonde wereld zijn neergestreken, handig voor zo’n eerste dag. 

De camping serveert gratis ontbijt voor gasten. Dus nadat we gedouched (in de camper, gaat prima) hebben en aangekleed zijn lopen we naar de ontbijtruimte. En inderdaad, hier staat koffie en thee, croissantjes, toast, fruit, muffins, cereals etc etc. Gewoon om te pakken. Best oke 😀

Na het ontbijt maken we ons klaar voor vertrek, alles loskoppelen, water tanken en op weg. Op naar de Target waar we alles vinden wat we nodig hebben, inclusief koffie voor ons en ijsthee voor Robin, bij Starbucks. Daarna op weg, de stad uit richting oosten. Joshua Tree, we komen eraan!

We rijden over de Interstate, niet de mooiste weg maar we vinden het wel praktisch om snel de stad uit te komen. Het is nog steeds warm maar iets minder dan gisteren en erg bewolkt, we hopen op blauwe lucht verderop, dat maakt de wereld net wat mooier.

 

Reacties

Marco 12-07-2018 07:20 {{button-52959}}

Heeft papa nu weer zn standaard groene vakantieshirt aan of is dit een nieuwe?
Veel plezier, het zier er leuk uit daar! :-)

Frits 12-07-2018 08:09 {{button-52962}}

Een beetje erg luxe voor een kampeerder! Al moeten tanken? Heel veel vakantieplezier, groeten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan