RV inleveren en auto ophalen

Door Ruud, Sas & Robin - 29-07-2018 09:12

Om 6.30 uur ging de wekker, poef, dat was weer even wennen. Maar omdat we zeker wilden zijn van de shuttle vanaf RoadBear naar de autoverhuur, wilden we op tijd bij RoadBear zijn om de camper in te leveren. Een ontbijt van restjes, het laatste beetje koffie en alle spullen in drie koffers proppen, het was eigenlijk zo gebeurd. Om 9.15 uur stonden we bij RoadBear op de stoep, ruim op tijd dus. De camper inleveren ging zonder problemen. Met pijn in ons hart, dat wel. Dit was zeker niet de laatste camperreis die we gemaakt hebben!

We hadden nog wat spulletjes over die we in het meeneem-rek hebben achtergelaten. Flesjes water, de koekepan, een halve zak kolen. Daar kan iemand de volgende nog wat aan hebben. 

We werden door RoadBear afgezet bij Alamo, de autoverhuurder waar we een paar maanden geleden al een ‘Ford Mustang or similar’ hadden gereserveerd, voor 3 dagen. Vooral dat ‘or similar’ stond ons niet zo aan want dan zal je altijd zien dat je niet krijgt wat je wilt. Maar als je een gegarandeerd model wilde hebben dan was dat echt niet te betalen, gewoon 2 keer zo duur ofzo. Dus we hebben maar heel hard geduimd. Een Ford Mustang is Ruuds droomauto en in Nederland zijn deze bijna niet te huur. Dit was dus de kans maar we waren er niet zo zeker van dat het goed zou komen. Bij Alamo ging Ruud in de rij staan en hij was al snel aan de beurt. Alle papieren in orde gemaakt en toen naar buiten, rij 2, daar mocht hij er eentje uit kiezen. Samen met Robin ging hij kijken. Er stond een grijze mustang maar daar stonden al mensen bij. Balen. Net toen hij de moed definitief had opgegeven zag Robin aan het einde van de rij nog een hele vette zwarte Mustang, die was nog vrij! Ruud rennen, haha. Hij had hem! Jippie!!!

De koffers pasten er eigenlijk niet in, er moesten er 2 op de achterbank, redelijk genant natuurlijk dus het eerste ritje was met het dak dicht zodat niemand ons zou zien. De rest van de middag is het dak open geweest hoor! 

We hebben via airbnb een huisje gehuurd, achter in de tuin bij Holly. De buurt is oke, een latijns amerikaans sfeertje. De (supergave) auto kan op de oprit. Het huisje bestaat uit een woonkamer/keuken en een aparte slaapkamer en een badkamertje. Het is wat kunstzinnig ingericht, wel mooi. Holly, de eigenaresse, is zelf kunstenares en heeft haar eigen werk hier hangen. Er zijn 2 hondjes, eentje heel oud en ook eentje heel lief en nieuwsgierig. Die heet Dilippe. We kunnen buiten zitten, er is een klein terras met gezellige stoeltjes. Er stond een mand met allerlei lekkers voor ons klaar, er is koffie en thee. En er staan overal verse bloemen in kleine vaasjes. Echt wel een heel leuk plekje. 

Omdat we nogal vroeg hier waren, was Holly nog niet klaar met de schoonmaak. We heben onze koffers achtergelaten bij haar, toen kon het dak open, en we zijn naar Santa Monica gereden. Wat gaaf om in zo’n auto rond te rijden, Ruud is helemaal blij. Een wens die uitkomt! We kunnen weer een hoogtepuntje aan het lijstje toevoegen.

Daar aan het strand snel iets gelunched, een klein rondje gelopen. Gezellig daar en nogal druk op deze zonnige zaterdagmiddag. On half 3 terug naar ons huisje. Nu was het wel klaar en we konden er in. Lekker gedouched, even spullen uitgepakt en rustig even gezeten. Toen weer in onze vette bak gestapt en met het dak neer beneden weer naar Santa Monica Beach gereden. Het is lastig om te bedenken waar er ‘s avonds iets te doen is. Onze gastvouw aangeraden weer naar het strand te rijden. Vanaf het huisje naar Santa Monica is een half uurtje rijden, goed te doen. Het was druk op straat daar. Veel artiesten die iets zingen, dansen of muziek maken. Genoeg te kijken. Veel toeristen maar ook locals. Een kleine pizza gegeten ergens en toen was net ineens half 11 en zijn we naar het huisje terug gereden. Af en toe even geaccelereerd haha. Het lijkt wel een kermisattractie. Morgen mogen we weer, dan richting Hollywood. Maar eerst lekker slapen! 

(Als je de deuren opendoet projecteerd de auto een Mustang-logo op de stoep, dat is gaaf toch. En wat dacht je van airco in de stoelen haha)

 

Reacties

Verena 29-07-2018 09:15 {{button-53651}}

Dat wordt sparen voor een nieuwe auto dus????????
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan