Hollywood, Sunset en Beverly Hills Boulevards

Door Fam van der Meer - 20-07-2018 06:20

De wekker hadden we vandaag niet nodig. De jetlag zat nog in onze hoofden. Mamma had de hele nacht met drie man in een bed geslapen waardoor ze of een slapende arm voelde of een extra been op haar buik of het idee had dat ze van het bed zou afvallen. Robin wilde het liefst al om vijf uur opstaan om maar niets te missen van deze nieuwe dag. Het hotel kent ook ontbijt als service wat redelijk bijzonder is in Amerika. We konden dit heerlijk opeten bij het zwembad en direct de plannen doornemen van vandaag. Het werd een dag vol boulevards maar dan zonder strand. Eerst moest er nog een roller bed geregeld worden zodat iedereen een eigen plek zou hebben in de nacht. Deze bleek nu wel vrij te zijn en dat gaf nu al een beter slaap idee. 

In de ochtend was het al 25 graden. De lucht was helder blauw en wij moesten op zoek naar de sterren. Nou die hebben we gevonden. Wat een hoeveelheden op Hollywood Boulevard. Het bleef maar doorgaan. Wel bijzonder om dat allemaal te zien met de bijbehorende beroemdheden. Het hele tafereel eindigt bij het Chinees theater en dan kan je gewoon weer terug lopen aan de andere kant van de Boulevard waar het feest doorgaat. Zwervers kent de stad wel. Vooral in dit gedeelte van de stad. Ze bouwen hele tentenkampen en spreken ons regelmatig aan. Dat is toch weer even wennen. 

Hollywood kent ook de bekende witte letters op de berg. Hier zijn we naartoe gereden en het laatste stukje gelopen. Je kunt er helaas niet helemaal bijkomen wat ons deed besluiten om niet de hele berg te beklimmen ( of vonden we het toch iets te warm om zo sportief bezig te zijn....). Er zijn mooie plaatjes gemaakt en nu hadden we alles wel gezien van Hollywood. Op naar de volgende Boulevard. 

Naast Beverly Hills ligt Rodeo Drive. Dit is een compleet andere wereld. De mooiste auto's met de mooiste winkels en wij in onze touristische kledij....Nu ja, het was heerlijk om hier eens doorheen te lopen en al die mooie winkels te zien. Julia kende de meeste winkels uit haar hoofd en dat was voor mamma perfect om achteraan te lopen. Deze make-up is prachtig, deze hamburgers zijn de lekkerste en dit kledingstuk is helemaal hip. Rodeo Drive is te mooi om waar te zijn en natuurlijk is daar geen zwerver te vinden. We hebben ook nog eens door de wijk van Berverly Hills gereden en hier de grootste huizen bewonderd. Het huis van Reinout Oerlemans konden we helaas niet vinden maar wel genoeg anderen. 

Natuurlijk moesten we ook naar het strand van Venice beach. Hier is de een nog meer met zijn lichaam bezig dan de andere. Alleen maar renners en pompers. Ik kreeg terplekke zin om mee te doen maar helaas had ik net mijn slippertjes aangetrokken... De zee had zeer hoge golven. Ideaal van de golfsurfers en mensen die een frisse duik willen nemen. Fris was het zeker omdat er ook nog wat wolken kwamen en eigenlijk hadden we best honger. Julia wist natuurlijk weer een heerlijke hamburger tent en daar hebben we gegeten. De wijk kon je een beetje bijzonder noemen omdat het merendeel van de mensen gelijkgestemd was hier. Dat gaf wel een speciaal sfeertje en hamburgers bakken kunnen ze. Al met al een volle dag met veel afwisselingen. Laat de nacht maar komen.

Reacties

oma 20-07-2018 07:12 {{button-53232}}

hier alles goed ,jullie zien al veel ,leuke foto,s,Julia is al een kenner weet alles al,heeft zich goed ingelezen
nog geen bijzonders van hier ,
de buren gaan straks naar de ardennen en ik ga lunchen met Linda
liefs oma,

ANNA KOESE 20-07-2018 08:48 {{button-53242}}

ik loop in gedachten met jullie op de strip!!!

leuke foto,s, echt vakantie, niet leuk hier met 25 tot 30 gr.
het wordt nog erger!!!
ik ga maar naar katwijk, Oh,nee, geen kussen om op te zitten!!!!.
liefs nanna.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan