American Cruise Camper Day

Door Fam van der Meer - 22-07-2018 07:03

Zaterdag 21 juli is de dag van de camper. Het is dan wel weekend maar uitslapen is er in dit land niet bij. Natuurlijk weer 6 uur op zodat we geen minuut missen in dit land. Robin had zich stiekem 5 minuten verslapen maar dat liet ik hem niet merken. Ik had hem een klein porretje gegeven om 6.05 waardoor hij direct rechtop zat in bed. Wakker, fris en fruitig, klaar om het camper avontuur aan te gaan. Eerst moesten er nog 8 koffers naar beneden en een vracht aan handbagage voordat we weg konden gaan. We hadden gelukkig ook een dozijn aan eten ingeslagen dus dat moest ook nog even mee. Het ging allemaal best soepel zodat we om 9.30 aankwamen bij de camper verhuur. 

You are a little bit early, werd ons medegedeeld. Ja, vertel ons wat maar je weet nooit wat er allemaal kan gebeuren. Nou dat klopte ook. Pappa eerst met Esmee terug naar Alamo om de auto in te leveren. Ruzie gemaakt met de taxichauffeurs om iets van de prijs af te krijgen. Een enorme uitleg over het wel en wee van de camper die later weer over moest omdat Mamma niet alles na kon vertellen aan Pappa. Het inrichten van de camper met al onze bagage. Het opmaken van de bedden boven en beneden. Het inruimen van het achterruim met de stoelen en de tafels en de leeggemaakte koffers. Toch eerst nog even wat eten en drinken en natuurlijk naar het toilet. Het uitstippelen van de route naar de WallMarket en dan is het ondertussen al 2 uur in de middag. Pappa weet het toch wel bij tijd en wijle.

Op naar de WallMarket waar we letterlijk drie uur hebben rondgewandeld. Wat een boodschappen hebben we gehaald. We liepen als een soort konvooi in de supermarket en dan nog zijn we de helft vergeten. Het mevrouwtje van de kassa keek haar ogen uit maar ging tasje na tasje onverstoorbaar door met haar nagels XXL. Af en toe ritste ze een plastic zakje open maar haar nagels bleven keurig zitten. Geen korting voor Robin dit keer maar wel een volgeladen camper. Op naar Barstow met dit zwaargewicht. Het was even wennen met het stuur, de grootte, al het verkeer en de warmte. Toch kwamen we om 19.30 in Barstow aan. Het was weer een lange dag geworden maar alles is gelukt. Er is wel een cola fles geexplodeerd, mamma haar Iphone was kwijt voor een uur, de arico deed het niet voor 2 uur, de bril van esmee was zoek, de navigatie praatte niet, de nieuw gekochte oven deed het niet, het was 35 graden buiten en de stoelen zakken een beetje door bij het kampvuur maar voor de rest is het 1 geweldig avontuur. De camper is gloednieuw en rijdt prima met zijn 9 meter. We hebben heel veel ruimte in de camper en mooie riante bedden. De wegen worden steeds rustiger en de meiden hebben het naar hun zin. Op naar Williams wat ongeveer 5 uur rijden is.....

Reacties

oma 22-07-2018 07:34 {{button-53315}}

wat een sensatie allemaal,ik wordt al moe van thuis zitten,bij 27 gr .boodschappen doe ik niet ,ik eet alles op wat er thuis is ,als het gaat sneeuwen ga ik wel eens boodschappen doen .
maar als jullie de moet er maar inhouden ,bij al die verliezen,de bril de tel .oven en de rest .
als jullie thuis komen moet je deze verhalen zeker in boekform uit geven .
ik geniet van jullie verhalen ,heb zelf niet zo veel te vertellen ,
alleen dat ik 2 spook katten heb ,ik moet ze eten geven ,en een snoepje op de trap.
nou ik zie geen kat ,ik het hele huis door zoeken ,geen kat ,de buiten deur staat de hele dag open .
het eten is wel op ,geen kat gezien ,en ja hoor vanmorgen 2 katten de trap af ,
eten en snoepjes gegeven en weg waren ze weer ,het stokje van harry potter had ik goed kunnen gebruiken ,
de duiven zijn gehoorzamer ,
wij krijgen hier van de week over de 30 gr ,ik leef met jullie mee met die hitte ,
maar wel fijn dat je zo,n mooie camper hebt.
geniet er van en tot morgen ,oma

oma en oop 22-07-2018 19:33 {{button-53337}}

Elke inmenging van een vreemde veroorzaakt verandering. Zo ook op het erf van woezel en pip. Keken ze eerst mij met hun kont niet aan zie nu als ik de deur van de garage open zie ik 4 ogen en 4 antennes die mij vol verwachting vanachter het terras hekwerk aankijken. En zowaar doe ik een stap verder ontstaat er een soort huppel waardoor ze toch via het trapje neer beneden kunnen huppelen. Maar ik zag wat meer in die 4 ogen dan alleen "zo ben je daar eindelijk". Ja daar ben ik met een stronkje witlof en oja het voerbakje was ik vergeten. De witlof ging erin als koek nu het voer nog, wetende dat ze niet via mijn deur de garage binnen mochten want dan.... . Dus ik heel voorzichtig weer naar binnen voerbakje vullen en weer terug via de deur naar het hok. Ja hoor ze moesten diep voor mij bukken toen ik de deur voor hun snufferd opende. Zal mij niet gebeuren dacht ik. Dus snel de twee konten opzij geschoven en deur dicht. Het bakje voer legen in de voerbak en ja hoor woezel dook in de bak en ik dacht pip volgt? Maar geen pip. Hoe kan dat nu weer waar was dat kre…. Pip.
In de garage kon niet want mijn lichamelijke barrière kon hij niet genomen hebben. Dus zoeken maar op het erf. Een erf waar niet zoveel lijkt te staan maar wel veel plekjes heeft waar zo'n kont zich kan schuilhouden. Nergens te vinden dus een list verzinnen dan komt ie wel. Woezel zijn bibs van het etensbakje verwijderd en met een nog redelijk gevuld voerbakje even rammelen. Een rammelaar moet daar toch op af komen. Maar nee hoor allen woezel probeerde weer in de voerbak via het wegduwen van mijn hand wat voer te bemachtigen. Toch de garage? Hoe kan dat nou? Mankeert er wat aan mijn ogen of ben ik inderdaad wat trager of hebben ze mij een loer gedraaid? Misschien was dat die blik in hun ogen wel. Gelukkig heb ik nog wat verzorgingsdagen voor de boeg om de verandering in gang te zetten.

Dames niet bezorgt zijn ze krijgen op tijd eten en vers water en na deze 4 weken gaan wij wel ff bijkomen. Veel kroels van oma en oop.

ANNA KOESE 23-07-2018 09:37 {{button-53364}}

vandaag 23 juli en eindelijk weer wifi, is weer iets kapot bij mij,
net een lange uitleg over de comp gehad van ziggo, die sturen een nieuwe kabel.!!1
geen wonder ook mijn ijskasten waren uitgevallen zaterdag met dit warme weer, geen elect s,nachts enz enz. maar mijn problemen zijn nu opgelost, en kan nu het verslag van jullie afgelopen dagen lezen.
liefs en hopende niet nog meer problems!!!! OOK BIJ JULLIE NIET.
NANNA
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan