Van Grand Canyon naar Page

Door Fam. Schlingmann - A couple of years ago

Vandaag hebben we veel op het programma staan. We maken ons klaar voor vertrek en rijden
naar het laatste uitzichtpunt van de Grand Canyon, Desertpoint en Watchtower. Dit is ook weer een prachtige plek
om de canyon te bekijken, we krijgen er geen genoeg van. Zo ongelooflijk mooi en groots, dat is niet te beschrijven. 


Maar...we hebben meer te doen dus weer verder, we rijden door naar Page om de Horsehoebend te bezoeken. De Colorado rivier maakt hier een enorme bocht om een rots heen waardoor de vorm van  een hoefijzer ontstaat. Meerdere mensen hebben hetzelfde idee, het is hier erg druk. Het is midden op de dag dus we zijn op het heetste moment. We nemen voldoende waterflesjes mee en zijn ons er van bewust dat het een zware wandeling gaat worden. En zwaar is het!! Tsjonge jonge, het is maar een kwartier lopen, heuvel op en heuvel af maar door de enorme hitte, 38 graden is het echt loodzwaar. We worden beloond door een schitterend uitzicht. Wat is dit mooi! Dit hadden we niet willen missen.

Bij onze camper aangekomen hebben we even lekker de tijd om bij te komen, wat te eten en te drinken. Dan op naar ons volgende avontuur, zo'n 8 minuten rijden verderop.
We gaan de de lower antilope canyon bezoeken. De tickets hadden we thuis al geboekt. Ook hier is het behoorlijk druk. We lopen met de gids mee in een groepje van in totaal 15 personen. Dan verdwijnen we in de grond, in de canyon. Ongelooflijk wat we daar zien. 
Je weet echt niet niet dat er zoveel moois "verstopt"zit. De kleuren, de vormen, bizar mooi! Je mag geen tas meenemen, we snappen nu ook waarom. Soms is het zo smal dat je er maar met 1 persoon net aan door kan. De wandeling is schitterend en we kunnen waanzinnig mooie
foto's maken. De gids is erg behulpzaam en laat ons zien hoe en waar je de beste foto's kunt maken. Ook maakt hij regelmatig een foto van ons als gezin, superleuk! Na ongeveer een uur wandelen we de canyon weer uit. Dit was weer een topervaring!


Het is inmiddels al niet zo vroeg meer, we willen graag gaan eten bij Big John's BBQ steakhouse. Dit was een tip van een local. We rijden er naar toe maar helaas zit het helemaal afgeladen vol en staan de mensen in de rij te wachten op een plekje. We kiezen er voor om naar de nabij gelegem Mexicaan te gaan.


Hier hebben we heerlijk en gezellig met elkaar gegeten! We kijken terug op een superdag! Morgen wacht ons weer een nieuw avontuur, jeepsafari in het Navajo reservaat bij Monument Valley.

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!