Van Zion naar Las Vegas

Door Fam. Schlingmann - A couple of years ago
Vandaag gaan we naar Las Vegas, we hebben er allemaal heel veel zin in dus hebben we de wekker gezet zodat we lekker op tijd kunnen vertrekken.
Prima rit gehad onderweg, alles loopt voorspoedig. We hebben besloten om de camper op een KOA campgroud te zetten en zelf te overnachten in een hotel. Deze campground ligt naast Sam's Town Hotel. Prima oplossing!
We checken in, stappen de camper uit en BOEM...we wisten dat het erg warm zou zijn maar ZOOO warm!! Wauw...het is hier 47 graden! We checken in op de campground, daar blijkt dat we geld terug krijgen omdat we niet overnachten in de camper. Goed geregeld hoor, voor ons een fijn idee dat de camper relatief veilig staat en we koelkast en airco kunnen laten draaien. We pakken onze spullen in voor het hotel en lopen naar het hotel om in te checken. Binnengekomen weten we niet wat we zien, wat een pracht en praal.
We kijken onze ogen uit maar welke kant je ook opgaat...je moet eerst door het casino, hahaha. Er is een complete overdekte binnentuin, diverse restaurants waar je kunt eten, een prachtig zwembad en noem maar op.
We gaan onze spullen wegbrengen naar onze kamers op de derde verdieping. Heerlijk! Grote kamers, kingsize bedden, grote badkamer, heerlijke airco, alles schoon en fris. Gewoon even lekker na 2 weken in de camper slapen. We gaan vanmiddag eerst naar het noordelijke gedeelte om te shoppen in de enorme outletstores. Vanavond gaan we naar de strip. We bestellen een Uber en die brengt ons naar de outletstore. Toch nog een half uurtje rijden. Wat een grote stad is dit!
De jongens vergapen zich aan de meest gekke auto's. Het is zo warm, we gaan van airco naar airco, je maakt dat je binnenkomt. Het is niet te doen om buiten te lopen. Er gaan liters en liters water doorheen. Echt, het is niet normaal meer hoeveel water wij deze vakantie wegwerken. We kijken onze ogen uit in de enorme winkels en kopen wat kleding en schoenen.
 
Aan het einde van de middag gaan we met de Uber terug naar de strip.
We genieten van de "mooie" gebouwen, rijden langs de Trump tower (de driver verteld ons dat Donald Trump hier zo'n 4 keer per jaar is) en laten ons afzetten bij het Bellaggio Hotel op de strip. Wat een prachtig hotel! Je kijkt je ogen uit op alle pracht en praal, helaas wel allemaal nep. Het is Vegas he dus niets is wat het lijkt. Dat blijkt wel als we naar Venetie gaan in het hotel hahaha..wat een gekkigheid. Hier kan je door de grachten varen in een gondel inclusief een zingende gondelier.
Ook is er een heel plein nagebouwd met gezellige winkeltjes en eettentjes, het lijkt net of je buiten loopt inclusief een blauw/witte lucht. Allemaal fake maar zo leuk om te zien!
We vinden het vooral leuk om te zien waar Johan wel eens komt voor zijn werk. Daar heb je nu een beter beeld van.
Na het Bellagio lopen we naar de Vulcano. Ieder uur barst er een vulkaan uit met lichteffect en vuur. Grappig om te zien.
Inmiddels is het al niet meer zo vroeg en gaan we lekker even wat eten op de strip. Heerlijk...het is slopend dit, zeker nu het zo warm is.

Het is donker geworden en dat geeft een geweldig effect op alle lichtreclames, zelfs rijdende busjes op de strip vol met beeldschermen.
Er is zoveel te zien! We gaan nog even bij de beroemde fonteinen kijken en dan vinden we het wel weer mooi geweest.
Er wacht ons een heerlijk bed!
De Uber brengt ons weer terug naar het hotel, daar aangekomen moeten we eerst ons pasje laten zien voordat we met de lift naar onze kamers mogen. Er staat hier 24 uur bewaking. Het geeft wel een veilig gevoel, het is helaas nodig.
We zien ook een bordje hangen dat er iedere dag een grote controle plaatsvind in het hotel, dit om te voorkomen dat er zich ongenode gasten ophouden in de (lege) kamers. We nemen een lekkere douche en kruipen moe maar voldaan ons heerlijke bed in.
Wat een topdag was dit weer!
Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!