dag 2 in de usa

Door The Bimms go USA - 06-08-2018 06:06

Goedemorgen/avond allemaal,

Daar zijn we weer. Vandaag hebben we SF voor de tweede en laatste dag bezocht. Vanochten met de tram naar de haven om te ontbijten. Echt een super leuke tent per toeval gevonden. Ze hadden hier zowaaar fruit! (en ook pannekoeken...) In ieder geval, een goed begin van de dag. Vervolgens bij de fietsverhuur een fietsje gehaald (met helmpje uiteraard) en op naar de golden gate bridge. Deze was gisteren de hele dag goed helder te zien. Vandaag was dit iets anders. Er was nogal wat mist en hierdoor was de brug vanaf de SF kant soms moeilijk te zien.

Eenmaal op de fiets bleek dat we niet alleen waren. (zondag en vakantieseizoen) Af en toe lekker klimmen en toen de brug op. 
Toch best een speciaal moment om op deze iconische brug te fietsen. Halverwege bleek dat de wolken begonnen te breken en werd alles helderder. Aan de overkant een lekker zonnetje. Volgens de verhuurder van de fietsen konden we aan de overkant een mooie afdaling maken om vervolgens met de ferry terug te varen. (koppelverkoop is niet vreemd hier) Wij dus gewoon omgekeerd en de brug nogmaals bedwongen.
Verder de omgekeerde route terug, fietsje ingeleverd. Broodje, koffie en met een tram naar het centrum. 

In het centrum het vervolg van gistermiddag. Beetje shoppen..... Vanavond bij de overburen (klein eettentje) gegeten en lekker op tijd naar bed. (21 uur) Morgenochtend moeten we vroeg op pad om de camper op te halen. Vandaar uit is het maar  1 1/2 uur rijden naar de camping voor de komende twee dagen. Santa Cruz Koa RV Campnogwattus. 

Voor nu lekker slapen en morgen gezond weer op.

Groeten van de O'doornwaards-Hekman

Reacties

M Doornwaard 09-08-2018 20:07 {{button-54438}}

Gevonden..Moest even 5000 mailtjes opschonen. In zoek functie usa getypt..hahaha..en ja hoor..voila..dag nummer 2 komt tevoorschijn.. Leuk jullie te volgen zo. Dikke x
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan