Vancouver en de gay parade

Door Familie Bakker - 06-08-2018 06:46

Volgens Roel is het het beste om vandaag eerst uit te slapen zodat we al een beetje aan de Canadese tijd wennen (tuurlijk Roel). Daarom pas om half 12 de shuttle bus naar Schiphol genomen. Op Schiphol liep alles gesmeerd, binnen het uur hebben we onze koffers afgegeven en zijn we door de douane heen. Het vliegtuig vertrekt zelfs 10 minuten eerder. Onderweg vliegen we over Groenland en dat is echt supergoed te zien vanuit het vliegtuig. Zelfs een half uur te vroeg landen we op Vancouver waar onze taxichauffer, Tek, al voor ons klaar staat. Hij vertelt ons dat we net te laat zijn voor de Gay Parade die in de straat voor ons hotel langs kwam (mijn roze shirt laat ik voorlopig toch maar even in mijn koffer). Onze straat is nog afgezet maar onze chauffeur kent een achterom weg. En die komt ons ook bekend voor, dat is namelijk zo'n steegje die je wel eens in films ziet met allemaal rook en containers langs de kant. 

Als we op onze hotelkamer komen merken we dat we eigenlijk best moe zijn, maar dat is natuurlijk ook niet zo gek want het is 3 uur 's nachts Nederlandse tijd. Maar we zijn in Canada en hier is het 6 uur 's avonds dus we gaan nog niet slapen maar lopen een stukje door Vancouver. We lopen naar de haven waar we het ene na het andere watervliegtuig op zien stijgen. Onze eerst indruk van Vancouver is een beetje old meets new. Oude gebouwen en nieuwe hoge glazen torens staan gezellig naast elkaar.

Na wat te hebben gegeten op een terras in de haven van Vancouver gaan we terug naar ons hotel. Morgen weer een nieuwe dag om Vancouver te ontdekken.

 

Reacties

Fam Sprakel 06-08-2018 07:38 {{button-54163}}

Klinkt al veelbelovend!
Geniet van Vancouver.

Lyda en Joop 06-08-2018 15:15 {{button-54184}}

Rust allemaal goed uit van de reis en ga daarna genieten in Vancouver .

Monique&Jan 08-08-2018 20:16 {{button-54368}}

Leuk dat we weer kunnen meegenieten met jullie reis 👍 Veel plezier en groetjes van hier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan