Las Vegas: Gele Lamborghini

Door Familie Bakker - A couple of years ago

Vandaag voor ons doen heel vroeg opgestaan namelijk al om 5 uur. Want we moesten al om 6.30 uur op Vancouver Airport zijn voor onze vlucht naar Las Vegas. En die ging weer voorspoedig. Volgens de piloot hadden we de beste crew en die landde keurig een kwartier eerder dan de planning (had zich waarschijnlijk niet aan de snelheidslimiet gehouden of we hadden wind mee) in Vegas.

Vanaf de luchthaven naar de Car Rental en daar moesten we even wachten maar dan heb je ook wat. Frank vroeg om een echte Amerikaanse SUV en volgens de man van de verhuur was onze gele Lamborghini onderweg. En ja hoor daar kwam een zilvergrijze Ford Explorer aan voor ons. Frank was zo blij met de auto dat hij de hele strip op en neer is gereden, van het ‘welkom to las vegas’ bord naar Freemontstreet en weer terug. Wij logeren in hotel Paris en nadat we de auto geparkeerd hebben gaan we op zoek naar de receptie en dat was nog niet zo makkelijk. Het casino, de restaurantjes en winkels waren prima te vinden, maar de receptie...... Na een kwartier zoeken en vragen vinden we dan eindelijk te receptie en krijgen we kamer 1971 op de 19e verdieping toegewezen. Met zoveel kamers heb je heel veel liften maar niet elke lift stopt op elke verdieping. Gelukkig hadden we wel snel de goede liftvleugel gevonden met 8 liften dus het gokken kon beginnen. We gingen allemaal voor een andere deur staan en mijn liftdeur ging open. Heb ik toch een keer gewonnen met gokken in Vegas:) 

Het is hier heel warm dus eerst maar even zwemmen in het megagrote zwembad onder de Eiffeltoren. De bedjes bij het zwembad lagen zo lekker dat we er heerlijk op geslapen hebben. Daarna snel de strip op  en de hotels bekijken. Die zijn supermooi en je  valt van de ene verbazing in de andere.  Roel en Aniek wilden de rollercoaster in New York, New York uitproberen want Stefan en Lauren hadden gezegd dat dat heel leuk was. En ze hadden gelijk. Verder hebben we nog de fonteinenshow bij Bellagio gekeken en de Vulkaanuitbarsting bij Le Mirage. 

We hebben heel wat stappen gemaakt vandaag en onze voeten doen pijn dus tijd om terug te gaan naar het hotel.

 

Reacties

remco A couple of years ago

Mooie verhalen, avonturen en nice pics.
Veel plezier met het gokken!

De Tommies A couple of years ago

Vanmorgen snel gekeken of er weer een bericht van jullie bij zat en ja hoor we konden niet wachten om het te gaan lezen. Van Canada naar Amerika. Wat een belevenis weer. En dan nog maar niet te spreken over de gele Lamborghini! Mooie tijd in Amerika voor jullie gewenst....enne....wij kijken uit naar jullie verhalen. Groetjes

Lyda en Joop A couple of years ago

Veel plezier in Las Vegas en niet te veel gokken.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!