Moab: We zijn er nog States

Door Familie Bakker - A couple of years ago

Vanochtend weer heerlijk ontbeten op het terras bij het zwembad van  ons hotel en daarna direct op pad naar onze laatste bestemming van deze reis. Halverwege de rit  zijn we in Wellington gestopt voor een light lunch bij de Subway. Onze volgende stop was bij de Walmart en toen door naar onze laatste bestemming Salt Lake City of eigenlijk Park City. Het dorp waar in 2002 de ski-onderdelen van de Olympische Spelen werden gehouden.

 

Daar logeren we in het Waldorf Astoria hotel van Hilton. Klinkt luxe en dat blijkt het ook te zijn. Als we met de auto voor de deur stoppen wordt meteen mijn deur open gedaan en moet ik dus zo charmant mogelijk uitstappen. Maar dat is best moeilijk als je een I heartNew York hempje aan hebt met een spijker korte broek en gympen. Als de valed (zo heet iemand die je auto voor je parkeert) vervolgens de achterklep opent om de koffers er uit te halen vallen de Walmart tasjes er bijna uit. Deze graaien we snel bij elkaar en vervolgens gaan we naar binnen. We checken in en de receptionist vertelt ons dat de koffers zo gebracht worden. We gaan onze kamer bekijken (met open haard) en dan wordt er op de deur geklopt en komt iemand met onze koffers binnen. Hij legt verder nog uit hoe alles in de kamer werkt en dat we kunnen bellen als we willen gaan slapen want dan gaan ze ons bed opmaken. Wow! Tijd om the pool te gaan bekijken. We hebben enige moeite om het zwembad te vinden maar er komt alweer een aardige medewerkster aan om ons de weg te wijzen. Dan lekker zwemmen en in de spa (hot tub). Als we vervolgens op het bedje met megadik kussen gaan liggen willen we nooit meer weg. Maar dat moet wel want we krijgen honger. 

 

Snel omkleden en de shuttle naar de Mainstreet van Park City opzoeken. Als we de deur van ons hotel open doen raken de portiers helemaal in paniek want we moeten natuurlijk niet zelf de deur open doen. Ze vragen of ze nog ets voor ons kunnen doen. Als ze horen dat we met de shuttle mee willen zeggen ze dat die over 10 minuten komt en vragen ze of we wat water willen drinken terwijl we wachten. De shuttlebus brengt ons vervolgens keurig naar Park City. Daar eten we wat in een Irish Pub en omdat het behoorlijk afgekoeld is en wij in t-shirt lopen, besluiten we daarna de shuttle terug naar het hotel te nemen. De deur wordt keurig voor ons opengehouden. Buiten bij het zwembad ontdekken Roel en ik een haardvuur waar ze marshmellows maken. Leuk gaan we ook doen. Van andere hotelgasten leren we dat we nadat de marshmellows klaar zijn je een soort toast moet pakken, daar een stuk chocoladereep op moet leggen en vervolgens de marshmellow en weer een stuk toast. Hmmmmm lekker!

 

Als we terugkomen op onze kamer zijn de bedden keurig opgemaakt en al onze kleren opgevouwen. Roel en Aniek kunnen het niet weerstaan en trekken  de badjassen en slippers aan en zetten de open haard aan. 

 

Dit is wel een heel luxe hotel maar ja het is morgen natuurlijk ook een speciale dag. 

Reacties

Sprakels A couple of years ago

Hallooooooo wat een luxe zeg, maar ja jullie hebben ook een man op leeftijd mee ;-)
Gefeliciteerd met Abraham en maak er een leuke dag van in Salt Lake City!

De Tommies A couple of years ago

Ja hoorrrrrrrrrr!! Gefeliciteerd Frank met het behalen van deze mijlpaal 50 jaar!!!!!! gefeliciteerd. En dan in zo'n superdeluxe hotel dit vieren echt top! Wat hebben jullie een fantastische reis beleefd en natuurlijk nog het laatst staartje. Nog ff genieten. Groetjes en natuurlijk nogmaals onze felicitaties voor onze ABRAHAM!!!!!! Hopelijk tot gauw ziens bij ons in Duiven!

Lyda en Joop A couple of years ago

Wat een luxe in het Waldorf Astoria Hotel.
Het einde is nu ook voor jullie in zicht. Maak er nog een fijne dag van en Frank nogmaals gefeliciteerd en de rest van de familie ook.
Nog even lekker genieten!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!