Salt Lake City-Schiphol: Toegang tot het vliegtuig geweigerd?

Door Familie Bakker - 27-08-2018 00:06

Na weer een heerlijk nachtje in het King Size bed van het Waldorf Astoria hotel is de dag van onze terugvlucht dan aangebroken.

We vliegen pas om 15.00 uur dus we kunnen rustig uitslapen, ontbijten op de kamer en rond 10.30 uitchecken. Daar gaat de luxe en volgens Roel horen we nu dus weer gewoon bij het pleps. Daarna de auto inleveren en vooral Frank vindt dit erg jammer. Als hij in het vliegtuig had gepast had Frank de Ford graag meegenomen naar Nederland. Het afgeven van de bagage en de douane controle loopt gesmeerd dus we bemachtigen een tafeltje met uitzicht op het vliegveld en zien ons vliegtuig aankomen. Ook zien we hoe de koffers uit het vliegtuig gaan, af en toe valt er 1 uit het vliegtuig maar ach dat is maar 1 op de 10 dus daar maken ze zich niet druk om. Rond 14 uur wordt er omgeroepen dat Marion Vos zich bij de balie moet melden, anders mag ze niet mee met de vlucht. Help, waarom niet? Gelukkig niks aan de hand alleen een kwestie van paspoort laten scannen. Om 14.20 uur boarden we voor de vlucht van 9,5 uur van Salt Lake City naar Schiphol.

Omdat het in Nederland 8 uur later is vliegen we de hele nacht door voor ons gevoel en dat is balen want in het vliegtuig lukt het ons niet echt om te slapen. Het is een leuke vlucht compleet met een krijsende baby 2 rijen voor ons, een wat oudere meneer die niet weet hoe zijn lamp uit moet terwijl het hele vliegtuig verder donker is, een chagrijnige stewardess en schermpjes die het niet doen waardoor het hele systeem gerestart moet worden. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan en eten dapper het vliegtuig eten op en kijken wat filmpjes of series. Wel jammer dat we op het laatst pas ontdekken waar de leuke films staan. 

Om half 9 stipt landen we op Schiphol (weer wind mee) en helaas komt mijn koffer met een grote scheur op de band aan. Wij kunnen wel raden wat er mee gebeurd is. Om half 10 staan we met koffers klaar voor de shuttle bus die ons naar het Crown Plaza Hotel brengt Hier zijn we 3 weken geleden begonnen en staat onze auto. Om 10 uur rijden we terug naar Deventer. Frank vindt het erg onrustig op de snelweg vergeleken met Amerika. 

Nog een korte stop bij de La Place om te ontbijten en dan komen we rond 12 uur thuis aan. Hier is de binnen en buitenboel vakkundig versierd compleet met Abraham pop, spandoek, 50 vlag, slingers en zelfs in de wc hangt een 50 ballon. Frank is blij verrast.

Miep komt ons luid miauwend tegemoet, ach ze heeft ons gemist en wij haar ook, maar er is goed voor haar gezorgd. Omdat we toch wel erg moe zijn door zo’n doorwaakte nacht toch maar even geslapen. ’s Avonds even een gebakje gegeten op Franks 50e verjaardag en dan is the Olympic Journey echt voorbij. Jammer, de tijd is omgevlogen en we hebben ontzettend genoten.

Wij hopen dat jullie ook genoten hebben van onze verslagen en vinden het leuk dat jullie op deze manier met ons meegeleefd hebben.

Ook alle Abraham versierders hartstikke bedankt. Dit was een leuke thuiskomst.

 

 

Reacties

Inge Riksten 27-08-2018 08:40 {{button-55246}}

Frank, van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag. Wat een geweldige reis hebben jullie weer gehad. Fijn dat ik mee hebben mogen lezen en zo een beetje heb mogen meereizen. Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn met een mooie reiservaring in the pocket!

Lyda en Joop 27-08-2018 11:46 {{button-55256}}

Wij hebben genoten van jullie reisverhalen en van de mooie foto's.
Nog bedankt hiervoor.

De Tommies 27-08-2018 12:52 {{button-55257}}

Fijn dat jullie gezond en wel terug zijn in Nederland. We hebben genoten van de mooie reisverslagen. Tot gauw ziens

Remco 27-08-2018 13:21 {{button-55258}}

Wie heeft dat bordje "Bakker 57" opgehangen dan?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan