vrijdag 7 sept.

Door Jaap en Karin van Roshum - 08-09-2018 06:39

Wederom een geweldige dag. Om de Hotsprings te bezichtigen moesten we vele trappen omhoog. Maar het was de moeite waard. Een bijzondere omgeving. Yellowston (Park) ligt al op een behoorlijke hoogte, maar vandaag reden we over het hoogstgelegen punt van het park, nl. 2700 m.  Helaas hadden we ook een half uur oponthoud vanwege wegwerkzaamheden. Hierbij zie je ook vaak dames aan het werk, al is het maar dat ze met een bord aan het beginpunt staan met daarop aan de ene kant het woord "stop" en als ze hem omdraaien mag je "slow" gaan rijden. Nou, dat doe je vanzelf wel als je over een afstand van 8 km. over een hobbelige weg moet rijden.Tevens gasat er een "pilot" voorop met achter op zijn kar de tekst: follow me!  De begroeiing van de bodem in het park is vaak geel/okerbruin van kleur hetgeen een bijzonder, kleurrijk gezicht is. Lekker op tijd op de volgende campground gearriveerd en een hollandse pot gegeten (bruine boontjes met verse worst).

Gereden afstand: 148 km

Reacties

Jan en Marian 08-09-2018 08:11 {{button-55440}}

Het ziet er allemaal fantastisch mooi uit. Erg leuk dat jullie ons op deze wijze mee laten genieten. Jullie gras in Nijkerk zal inmiddels wel weer groen zijn. Er valt met enige regelmaat genoeg water. Maar de grond is nog behoorlijk droog. Groeten uit Wijk.

Willemien en Henk 09-09-2018 13:31 {{button-55458}}

Een goede zondagmiddag vanuit een zonnig Driedorp.

Zo te lezen en te zien vermaken jullie je kostelijk. Fijn dat het goed gaat. Zelfs een pittige wandeling gaan jullie niet uit de weg. Heeft dit ook te maken met de gezonde lucht. Goede temperatuur en een niet te hoge luchtvochtigheid? Echt Amerikaans met zulke grote campers/vrachtwagen. Het lijken wel trucks met oplegger. Wij vinden dat jullie een acceptabel camper rijden. De bijgeleverde foto's geven voor ons een goede indruk van dit landgedeelte.

Morgen gaat bij ons de werk/hobby week weer beginnen. (Over de IJssel)
Wij wensen jullie veel vakantieplezier, gezondheid en bovenal Gods Zegen toe.

M. vr. groet,

De Driedorpers.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan