Dag 15 Onderweg naar Teton

Door Familie van Eerde - 07-09-2018 14:45

Vandaag hebben we een lange rit voor de boeg, dus we installeren ons allemaal lekker in de camper. Dekentje erbij, kussentje, alle kids lekker hun eigen plekje. De hele weg lezen en slapen ze, en af en toe doen Emma en Jens een spelletje schaak. Ze vermaken zich prima tijdens de rit.

Het eerste deel van de route is heel mooi, maar daarna komt een heel saai stuk. Gewoon rechte saaie snelwegen. Voordeel is wel dat we lekker opschieten! De laatste anderhalf uur van de rit is wel weer heel erg mooi. We wanen ons in de Zwitserse Alpen.

Rond half 12 zien we een benzinepomp en besluiten om alvast sandwiches te kopen, zodat we die op elk willekeurig moment kunnen opeten. We hebben gisteren gezien dat het wel eens heel lang kan duren voordat we weer iets zien. Onderweg zien we een leuke plek om te picknicken, maar omdat de Anoek en Emma net lekker liggen te slapen, besluiten we om toch nog even door te rijden. Uiteindelijk stoppen we rond half 2 bij een andere benzinepomp om onze sandwiches op te eten.

Zo'n 60 km voor aankomst tanken we nog een keer. We willen de situatie van gisteren niet meer meemaken. Dat is acheraf wel erg fijn want op het laatste stuk moeten we de Teton Pass over. Dit is een berg met 10% stijgen en dalen. Wat een weg! We hebben deze camping niet zo heel slim gepland, want morgen moeten we deze bergpas weer over om verder te gaan. Beetje onhandig! Het is trouwens wel een hele mooie weg langs Jackson Hole!

Rond half 5 zijn we op de camping. Arjen is best moe van zo'n hele dag rijden. Bij het inchecken zien we een aankondiging van een BBQ die vanavond op de camping wordt georganiseerd. Dat lijkt ons een heel goed plan, hoeven we de camping niet meer af voor ons eten. De prijzen voor de BBQ zijn echt lachwekkend, $7 voor volwassenen en $4 voor kinderen (zonder maximum leeftijd). Dus we eten voor een prikkie. Er zijn hamburgers, hotdogs, grote chicken nuggets, patat, vers fruit, sla/tomaat/ui/augurk/broodjes voor de hamburgers en als toetje kun je marshmallows roosteren voor smores. Erg lekker allemaal en er is meer dan genoeg.

Als we op de plek staan gaan de kinderen alledrie eerst even zwemmen. Het is een klein zwembad, maar je kunt er een volleybalnet overheen zetten en er ligt een bal, zodat je ook kunt volleyballen in het water. Daarna dus de BBQ, even douchen, allemaal nog een beetje lezen en dan lekker slapen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan