Dag 7 & 8 Leaving Las Vegas → (Iron Lion) Zion

Door De Borker Gortjes ontdekken de VS - A couple of years ago

Na een nachtje Strip toch even proberen uit te slapen. Best wel lastig met dat lawaai van de airco, maar alles went. I.i.g wel lekker koel. Ontbijtje er in, tankje volgooien en op naar Zion NP, of eigenlijk de Watchman Campground, wat vlak binnen de ingang van Zion ligt.
Onderweg op highway 15 richting Salt Lake City een piepje……. Wat zou er nu weer aan de hand zijn met ons campertje. Kennelijk staat de gas- en rookmelder iets te strak afgesteld, want toen we gestopt waren en weer weg reden was het piepje weg.

Mooie plek wederom met fire pit, stroom en picknicktafel. Zion NP is uitsluitend toegankelijk via een shuttlebus, dus die hebben we die middag maar even genomen om het park te verkennen. De rest van de middag nog even lekker uitrusten in de Virgin river

’s Ochtend vroeg er uit om de Narrows te verkennen. Dit is een trail dwars door diezelfde Virgin river. Indrukwekkend en adembenemend, de foto’s spreken voor zich. De oorspronkelijke indianen noemen het niet voor niets ‘rechtop land’. Zoals je op de foto’s kunt waarnemen, hebben de bergen een roodbruine kleur. Er zitten veel ijzermineralen in de grond waardoor bergen er nogal roestig uit zien. Lopen door de Narrows is super leuk. We zijn ongeveer 1,5 uur de rivier gevolgd, waarbij je door het water loopt.

Vervolgens zelfde tochtje retour en weer terug naar de parkeerplaats om te gaan lunchen en de RV weer aan te trappen om onze reis te vervolgen richting Bryce Canyon, naar Ruby’s Inn RV-Park. Druk programma, al ervaren we het zelf niet zo. Kennelijk zijn we erg relaxed.

Voor het eerst regen tijdens onze vakantie, al mogen die paar spetters die we onderweg hadden de naam regen niet dragen.

’s Middags aangekomen en nog even in de hottub geplonsd. Lijkt wel of we thuis zijn. ’s Avonds nog even een fikkie stoken, kaartje leggen, en morgen de Bryce canyon gaan verkennen. Shuttlebus vertrekt vanaf de camping, dus we worden weer op ons wenken bediend.

Afhankelijk van onze internetverbinding melden wij ons weer.

Gegroet,
DeBorkerGortjes

 

 

Reacties

Brie A couple of years ago

Jullie zijn nu een weekje weg en wat hebben jullie al veel gedaan en gezien!! Wederom mooie foto’s!
Lekker verder genieten!😘

Agnes A couple of years ago

Wat weer een leuk reisverslag, wat al veel gezien en gedaan en wat is het daar mooi! Blijf genieten! Ik wacht op jullie nieuwe reisverslag!😘

Renate A couple of years ago

Fantastisch en prachtige foto's wat een mooie omgeving, genieten Gortjes🤗

Bert A couple of years ago

Indrukwekkende natuur. Geniet er van

Arenda A couple of years ago

Geweldig!

Judith A couple of years ago

Super keuk om mee te lezen. Gave foto's en super ervaring!!! Geniet er nog van!! Xx

Marielle A couple of years ago

Mooi om jullie belevenissen te lezen, super dat jullie dit doen met elkaar
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar de infodag Breda (presentaties West-Canada & Zuidwest-Amerika) op zondag 12 december
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!