Dag 10 Capitiol Reef → Arches NP

Door De Borker Gortjes ontdekken de VS - A couple of years ago

Het tikken van de regen op de camper is lekker slaapverwekkend, dus we kunnen weer uitgeslapen aan een nieuwe dag beginnen. Aangezien we weer inetrnet hebben tikken we maar even een dubbel berichtje in onze blog.
Naast onze camperplek start de Fremont river trail, dus voor dat we vertrekken kunnen we even een stukje heer en weer lopen. Door de fruitboomgaarden (peertjes in de pocket) gaan we in eens lang de Fremont rivier een stukje omhoog.

Dan op weg naar Arches NP. Deze nacht verblijven we op de Canyonlands RV-park in het plaatsje Moab. Welke superlatieven over de weg van Captiol reef naar Moab zullen we nu gebruiken. Laten we maar weer beginnen met de eerste: Fokking mooi, lijkt soms wel en maanlandschap.

Inckecken en dan even lekker een duik in het zwembad.Veel aanspraak op de camping. Eerst een gesprekje met Bob uit North Carolina. Een gepensioneerde electrical enigineer (dat ben ik ook, maar nog niet met pensioen) Die een ‘hudge’ camper heeft uit 2003, met toen hij die kocht nog geen 26000 mijl op de teller. Vervolgens met andere Nederlandse buren die in Denver begonnen zijn en nu uit Salt Lake City komen.Als we in Europa op vakantie gaan hebben we doorgaans helemaal niet zoveel aanspraak. Kennelijk heb je elkaar hier meer te vertellen.

Morgen kunnen we met de camper Arches NP in. Advies is lekker vroeg het park in te gaan ivm de parkeerplekken. We zijn benieuwd. Vanuit Acrhes vertrekken we naar Monument Valley. Het lijkt er op dat we daar weer wifi hebben, dus we zullen zien of we nog wat kunnen uploaden.

Tot dan.

Gegroet,
De Borker Gortjes

 

 

 

Reacties

Annette A couple of years ago

Tip: in Monument Valley paardrijden bij de Navajo Indianen. Ben je net die cowboy uit de Marlboro reclame ;-))

Brie A couple of years ago

In Noorwegen hadden wij dat ook: achter iedere bocht wéér mooie natuur en soms compleet anders!
Als jullie écht gaan paardrijden, zoals de dame boven mij tipt, dan bedenk ik een superlatief die alle superlatieven overtreft!! De familie Gort te paard... make my day!!
Lekker verder genieten!!!!😘

Marij A couple of years ago

Ruiger dan ruig allemaal he. Echt fantastisch.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!