Dag 15 Lake Havasu→ Joshua Tree

Door De Borker Gortjes ontdekken de VS - A couple of years ago

Rise and Shine, het water is vanochtend wat koeler, dus eerst nog even zwemmen, daarna ontbijten, douchen (kan nu nog, straks niet meer) en op naar de volgende bestemming : Joshua Tree NP. We rijden in Havasu over de Londen Bridge en zien dat de vlaggen halfstok hangen vanwege het overlijden van Senator John McCain.

Tankje volgooien in Arizona, scheelt een dollar per gallon en dan door naar Californië. Kreeg nog een coupon voor een drankje bij de pomp. 32 OZ. (Lees halve emmer) frisdrank naar keuze. Mag ook wel een keer na al dat getank. 

Dan dwars door de woestijn naar de albumhoes van U2. Bij aankomst in het park zien we eerst Cholla cactus garden.

Ze lijken wel een beetje op de bomen, maar dan in Cactusvorm. Onderweg komen we ook langs de bekende skull rock. 

De Jumbo Rocks campground, middenin het park, wordt onze slaapplek vanacht. Net zulke parkeerhaventjes als de Mather campground in Grand Canyon NP, maar dan zonder stromend water. Prachtig plekkie in de schaduw, met BBQ en firepit. 

BBQ-tje aansteken, en als het daarna donker is kijken naar de sterren pracht boven ons. Bram heeft na het bestuderen van de Canon camera een prachtige foto gemaakt van de grote beer, maar vanwege door hem geclaimde copyright rechten kunnen we de foto nog niet plaatsen. Wel worden we in het donker nog begroet door 2 woestijnvosjes (je schrikt je de Tering) dus maar snel naar bed. 

Gegroet,

De Borker Gortjes 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!