Dag 19 Pismo → Highway 1 → Yanks RV Resort

Door De Borker Gortjes ontdekken de VS - A couple of years ago

Laatste dag al weer met de camper. Morgen het kreng schoonmaken en weer inleveren. Eerst langs de HW1. Zoals we al eerder al gelezen hadden is het inderdaad een prachtige route. En gelukkig sinds een maand weer open! Kronkelend stijgen en dalen langs de bergen van de kust is het met een gevaarte van 10 meter lastig parkeren. Ze hebben op de route maar weinig parkeerplaatsen voor RV's. Weinig tijd om te stoppen om foto's te maken, maar toch wel wat resultaat. Gelukkig staat er nog gefilmd materiaal op de Go Pro van Thijmen dus dat volgt later.


Best wel een lange rit dus is het tijd voor lunch. We komen uiteindelijk uit in Monterey en vinden hier een mooie grote parkeerplek in Fisherman's Warf (hebben ze in SF ook, maar kennelijk wordt er meer gevist in deze oceaan). Hier een klassiek broodje visragout gegeten, of zoals het lokaal Clam Chowder Bread Bowl noemen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Clam_chowder


Nog maar even een duikje in de oceaan, en kan dat ook weer van de emmerlijst afgeschreven worden.

Dan op naar Yanks RV park. Dit ligt bij het plaatsje Greenfield. Hadden we geboekt toen de HW1 nog dicht was, dus we moeten een klein stukje terug rijden. Lastig boeken trouwens in dit weekend, want het is maandag Labour day, en dan hebben de Amerikanen een lang weekend. Erg winderig en met de droogte van de laatste tijd doet dit veel zand en stof opwaaien. Prima RV-resort waar we nog genoten hebben van het zwembad en spa. Ruimte genoeg in de camper om nog een laatste potje kaarten te leggen, want met de wind wie alle kaarten weg. 


Morgen Koffertjes weer pakken. Laatste verslag zal van de terugreis zijn of we denken nog aan een soort epiloog, dus wordt vervolgd.

Gegroet,
De Borker Gortjes

 

Reacties

Brie A couple of years ago

Ik kijk uit naar de epiloog en filmpjes van Thijmen. Wat een gave trip hebben jullie gemaakt!! Alvast een hele goede reis terug en tot snel!
😘😘😘

Holga A couple of years ago

Geweldig genoten van jullie vakantie.
Goede reis terug.
Tot vrijdag
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!