Terugreis

Door De Borker Gortjes ontdekken de VS - A couple of years ago

's Ochtens vroeg koffertjes gepakt en camper schoongemaakt. Via Silicon Valley rijden we terug naar Cruise America om de camper in te leveren. Ging best wel relaxed totdat we de eindrekening zagen. We hadden tijdens onze reis gebruik gemaakt van de generator. We stonden met 40 graden immers vast in de woestijn te wachten tot onze band verwisseld werd. Dit gingen ze in rekening brengen. Nadat we uitgelegd hadden waarom we hier gebuik van hadden gemaakt en hoe lang we gewacht op een gewisselde band hadden werd dit gelukkig kwijtgescholden. We kregen zelfs nog iets van een dagvergoeding terug. Toch nog iets van genoegdoening. Taxi naar onze hotelovernachting door een tulband (paki of indie, maar hij was niet erg spraakzaam) naar het Red Roof Plus+ (waarom Plus+ 2 x moet is mij een raadsel, mag ook Min-)  Hotel vlak bij de luchthaven van SFO

Kennelijk zijn er in de US weinig gezinnen met 5 personen, want de hotelkamers hebben standaard 2 bedden, en met 2 hotelkamers kom je dus tekort. Lekker knus slapen dus. Chagrijnig hotelpersoneel kreeg met moeite 2 kamertjes (naast) elkaar geboekt. Hadden ze ook nog eens verkeerd geregistreerd want tegen middernacht kregen Bram en Wessel ineens bezoek van wild vreemden. Hoop gedoe met geblokkeerde en nieuwe pasjes achteraf. 's Ochtens heeft Li nog even haar beklag gedaan. Wie weet hebben we nog een refund tegoed, want de manager was niet werkzaam op zondag (slimme knakker).

In de avond nog wel lekker gegeten bij een American Diner die aan het hotel vastgeplakt zat. Aziatisch, Amerikaans en Mexicaanse keuken, met zelf wijn op de kaart. Feestelijk afsluitingsdiner.

De volgende dag is de vlucht pas 's middags, maar na die vervelende nachtelijk escapades willen we z.s.m. naar het vliegveld. Zin om weer naar huis te gaan. Ontbijtje op de luchthaven, inchecken en wachten............... Tijd om de vakantie ook op schrift af te sluiten.

Het vliegtuig staat in de steigers, dus als die klaar is kunnen we boarden.

Bedankt voor alle reacties! Heeft zeker geholpen gedisciplineerd tijd te nemen om onze reis vast te leggen. Lang niet alles is beschreven in deze blog of op social media, dus vele zaken zullen we nog in een fotoboek, YouTube, harde schijf (in het hoofd) moeten samenvatten/vastleggen. Ook iets om later weer met plezier op terug te kijken. Lastig te beschrijven wat deze reis nu voor ons betekend heeft maar laten we het maar houden op fokking mooi!

Gegroet,
De Borker Gortjes.

Reacties

Janneke A couple of years ago

Genoten van jullie leuke blog. Goede reis en tot vrijdag 😁

Annette A couple of years ago

Ik vond het heel leuk jullie zo te volgen. Lijkt mij echt een fantastische ervaring met je gezin. Mooi man.
Gr. Annette

Judith A couple of years ago

Erg leuk om te mogen mee kijken met jullie reis. Veilige en fijne terugreis!!

Roelina (Zuidwolde) A couple of years ago

Ik heb erg genoten van jullie reisverslag. Ben al druk bezig mij te verdiepen in onze roadtrip door West-Amerika in 2020. Jullie reisverslag zal hierbij zeker helpen.

Li A couple of years ago

Roelina, wat een fantastisch vooruitzicht. Wij genieten nog elke dag van deze ervaring met ons gezin. Veel plezier met het voorbereiden, hebben wij ook veel tijd in gestoken, maar was heerlijk dat alles zo goed voorbereid was. Dit gaf ons een hele relaxte vakantie!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!