Dag 1: San Francisco

Door Simone & Jimmy - 19-09-2018 05:52

Dinsdag 18 september

Wat een lange nacht.. elk uur ben ik wakker geworden om te zien of ik al op kon staan. Het bed ligt trouwens heerlijk! In hotel La Luna Inn hebben we een nette en zeer grote kamer toegewezen gekregen. In NL zou je nooit zo’n grote kamer krijgen met 2 2-persoons bedden. Om half 8 naar het ontbijt, waar we in een lange rij staan voor wat toast, cornflakes en thee. Prima om de dag mee te beginnen. Deze dag staat in het teken van het verkennen van San Francisco. Vooraf hadden we online al kaartjes gekocht voor de Big Bus, die ons voor het hotel kwam ophalen. Wat een luxe! 

De bus is een relaxte manier om de stad een beetje te leren kennen en tegelijkertijd al veel te zien. En wat hebben we al een hoop gedaan vandaag! We zijn over de Golden Gate Bridge gereden, hebben Union Square bezocht, de painted ladies bewonderd en vooral veel gelopen. Heuvel op en heuvel af.. We begonnen op Union Square, waar we bij The Cheesecake Factory eerst een gigantisch en overheerlijk stuk cheesecake gegeten hebben. Zo groot dat ik het niet eens allemaal op kon eten (ultimate red velvet chocolade cheesecake).. Toen waren we ook wel toe aan een stuk wandelen. Van Union Square doorgelopen naar China Town, om vervolgens via Powel door te lopen naar Coit Tower. Wat een prachtig uitzicht! Het is een behoorlijke klim, maar absoluut de moeite waard! Maar mijn kuiten begon ik pas echt te voelen na de beklimming van Lombard St. Een leuk straatje, waar handhavers de hele dag moeite moeten doen om toeristen van het midden van de weg te houden... 

De dag afgesloten bij een echte Amerikaanse diner, waar we na de cheesecake en al het lopen wel weer konden genieten van een lekkere burger met frietjes. Nu weer lekker naar onze hotelkamer en de finale van America’s Got Talent kijken. Morgen weer een drukke dag voor de boeg, een bezoek aan Alcatraz!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan