Dag 8: Las Vegas

Door Simone & Jimmy - A couple of years ago

Dinsdag 25 september

Na een lekker lange nacht slapen gaan we weer de Strip op. Het leven begint hier toch vooral nadat de zon onder is gegaan, dus ook wij doen het rustig aan. Met de monorail gaan we van het MGM hotel helemaal naar de Stratosphere aan het eind van de Strip. Het is dan nog best een stukje lopen, waar we in een niet al te beste wijk van Las Vegas terecht komen. In de straat zien we iemand in de handboeien geslagen worden, er is in ieder geval politie in de buurt. Nu we helemaal het stuk naar het hotel gelopen zijn, willen we naar boven ook! Het is $25,- pp om naar de top van de toren te gaan, waar je een heel mooi uitzicht hebt over Vegas en de hotels. Maar het hoogtepunt zijn de attracties, met de X-Scream ga je met een karretje over de rand van het hotel en met de Big Shot wordt je gelanceerd tot het puntje. Jimmy durft het wel aan en ik maak braaf foto's. 

Hierna vervolgen we onze weg opnieuw met de monorail naar Paris Hotel en The Venetian. Vooral deze laatste is erg mooi, met de gondels die door het hotel varen. Dit slaan we over, we zijn hier speciaal heen gegaan voor Carlo's Bakery (aka The Cake Boss), waar we een traditionele cannoli kopen, heerlijk! Na onze wandeling koelen we nog even af in het zwembad. Als avondeten kiezen we dit keer voor het buffet waar je voor $25,- pp onbeperkt kunt eten. Tip: spaar ruimte voor de toetjes! 

Heel veel tijd om te eten hebben we niet, we gaan namelijk door naar het MGM voor de show van David Copperfield, een echte doorgewinterde artiest! De show is fantastisch, echt onbegrijpelijk hoe hij het allemaal doet (uit het niets staat opeens een gigantische auto op het podium). Om de avond in Vegas style af te sluiten, gaan we nog een gokje wagen in het casino. Helaas geen succes bij de roulette. Het resultaat: $32,- verloren..

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan