Dag 9: Las Vegas

Door Simone & Jimmy - A couple of years ago

Woensdag 26 september

Vandaag gaan we weer met auto op pad, allereerst naar de Hoover Dam. Op ongeveer 45 min rijden ligt de dam die we in menig film al hebben zien breken. Om over de dam heen te mogen rijden moet de auto eerst gecheckt worden, stelt niet veel voor, een agent gluurt even kort naar binnen en zegt dat we door mogen rijden. Daar is het even zoeken naar een parkeerplaats, voor verschillende parkeerplaatsen moet je betalen, maar als je ietsjes verder doorrijdt kom je ook een gratis alternatief tegen. Het is mooi om op de dam te staan en naar beneden te kijken. Dat ze dit ooit hebben kunnen bouwen! 

We vervolgen onze weg naar Fremont street, het downtown Las Vegas waar nog meer neonlichten en casino's te vinden zijn. Waarschijnlijk is het leuker deze straat in het donker te zien, maar dan hebben we al andere plannen.. Vandaar is het eigenlijk maar een klein stukje lopen naar de bekende Pawn Stars! Zo leuk om in het echt door de winkel te lopen die je zo vaak op televisie ziet. Ook nu zijn er opnames bezig, dus wie weet zijn we nog een keer op de achtergrond te zien! 

Met de auto rijden we weer de hele Strip af, waarna we bij ons hotel weer lekker bij het zwembad gaan afkoelen. Het is nog even vechten om de stoelen naast het bad (onze spullen waren door anderen gewoon naast de stoel gedumpt en overgenomen) kunnen we toch een beetje relaxen. We hebben namelijk nog wel even te gaan. Vanavond staan het Bellagio, The Mirage en Ceasars Palace nog op het programma. Misschien dat we ook nog een bedrag neertikken voor een ritje in de achtbaan rondom het New York hotel. En dan sluiten we onze avond af in Mandalay Bay, waar we ons op de gastenlijst voor de nachtclub Light hebben geplaatst. We gaan het beleven! Vegas baby!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan