Dag 12: Zion - Bryce Canyon

Door Simone & Jimmy - A couple of years ago

Zaterdag 29 september

We worden steeds sneller in het inpakken en verzamelen van al onze spullen. We doen nieuw ijs in onze koelbox, verzamelen alle kleding netjes weer in de verdeelzakken van de IKEA (super handig om dingen een beetje georganiseerd te houden in je koffer). We smeren een paar broodjes voor 's middags en checken uit. Gisteravond hebben we nog een wasje gedraaid bij het hotel, dus alles is weer lekker schoon! 

De omgeving op de route veranderd snel. Om naar Bryce te gaan, moeten we opnieuw een stukje door Zion en door de bekende tunnel waar bussen en campers in het midden van de weg moeten rijden. Eindelijk zien we Zion nu ook van boven, en het is echt paradijselijk! Aan de andere kant van de tunnel blijft het prachtig groen en ook de bergen geven een geweldig uitzicht. Al snel heb je het idee dat je door het Wilde Westen rijdt, met de verlaten houten huisjes in de weilanden. Het is ongeveer 2,5 uur rijden, waardoor we te vroeg in ons hotel aankomen om in te checken. Wel kunnen we onze koffers achterlaten en onze weg vervolgen naar Old Bryce Town, een dorpje in Wild West stijl. Erg leuk om doorheen te lopen. Om het eten van gisteravond een beetje goed te maken, maken we een reservering bij een Diner show met cowboys. Ik ben benieuwd! 

Het hotel zelf is helaas niet erg bijzonder. Het voelt een beetje oud en muf, er zijn verder ook geen voorzieningen bij het hotel. Het voldoet prima om te blijven slapen en tv te kijken, dus verder maar lekker veel op pad gaan!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan