Dag 25: Los Angeles - Santa Barbara

Door Simone & Jimmy - 13-10-2018 06:47

Vrijdag 12 oktober

Vandaag opnieuw vroeg opgestaan om Hollywood in te kunnen. We volgden de weg richting het Dolby Theater (waar de Oscars jaarlijks worden uitgereikt) en namen dit keer de andere kant van de Hollywood Blvd om zo nog andere sterren te kunnen ontdekken. Voor deze dag hadden we een tour langs de huizen van de sterren geboekt staan. Met nog 8 andere toeristen stapten we in een jeep, waarna we onze weg door de heuvels van Los Angeles vervolgten. We stopten op een uitzichtpunt bij het Hollywood Sign en zagen de huizen (hekken) van onder andere Katy Perry, Justin Bieber, Donald Trump, Gwen Stefanie, Britney Spears en Justin Timberlake. Voelt super toeristisch, maar heel leuk om gedaan te hebben! Wel hadden we op iets meer huizen gehoopt, maar in plaats daarvan maakte de chauffeur ook een hele tour over Rodeo Drive, wat we gisteren zelf al hadden bezocht. 

Terug op Hollywood Blvd bezochten we nog het Hollywood Museum, met nog meer kostuums en props uit bekende films en series (heel veel van Alien en Max Factor). Toen werd het toch wel tijd om opnieuw de auto in te stappen en LA achter ons te laten. Onderweg naar Highway 1 besloten we nog langs de beroemde poort van Paramount Studios te rijden en de poort naar de Playboy Mansion op te zoeken. Wat staan hier in de heuvels prachtige kastelen zeg! Erg jammer om LA te moeten verlaten, we hadden nog heel veel kunnen doen!

We volgen de highway helemaal langs de kust (wat ook echt een prachtige route is met veel surfers in de zee) en komen rond 18.30 uur aan bij de Best Western Pepper Tree Inn aan. De kamer is vrij luxe met een gigantisch king size bed, chill! We lopen nog naar een pizzeria dichtbij het hotel, aangezien ze bij het restaurant hier voornamelijk hamburgers met friet verkopen en we daar inmiddels wel een beetje klaar mee zijn! We missen de stamppot en vooral groenten. 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan