Dag 2: New York City

Door Vanlootje - A couple of years ago

Na een goede nachtrust hebben we heerlijk uitgebreid ontbeten in ons hotel. We zijn daarna weer in de metro gestapt naar Manhattan. Bij het nieuwe World Trade Center zijn we uitgestapt. Uiteraard hebben we gekeken bij het monument op de plek waar de twee torens stonden. Hiernaast hadden ze ook een nieuw station gebouwd, een heel bijzonder wit gebouw.

We zijn vervolgens naar Wall Street gelopen in de warmte. Het was vandaag ongeveer 35 graden, dus we zochten zo veel mogelijk de schaduw op. Hier hebben we de bekende stier ook op de foto gezet. De foto's zijn te vinden bij het submenu en dan fotoalbum.

Een paar metrohaltes verder zijn we uitgestapt bij het High Line Park. Dit park is gebouwd op een oude spoorlijn en je loopt op hoogte langs de grote gebouwen. We waren hier ook in de buurt van Times Square, dus daar zijn we vervolgens heen gegaan. Wat zag dat er indrukwekkend uit met al die grote schermen vol reclame. Er was ook een gedeelte afgezet bij Times Square, omdat een imker bijen aan het wegzuigen was bij een hotdogkraam. We dachten op dat moment dat het wel heel overdreven was dat dit gedeelte was afgezet en er was zelfs een filmploeg aanwezig. 's Avonds zagen we echter dat het ook op Nu.nl en de Stentor stond. De hele parasol die op de foto staat, zat vol met bijen en er vloog ook een hele zwerm bijen vlak voordat wij er waren. Dus zo leren we weer dat we niet te snel conclusies moeten trekken.

Aan het einde van de middag zijn we over de Brooklyn Bridge gelopen. Wat een prachtige brug met een mooi uitzicht! Je moet hier wel opletten, want de fietsers razen langs je heen.

Reacties

erik A couple of years ago

Nou, ziet er allemaal geweldig uit Erwin. De plaatjes van Newyork zijn herkenbaar en prachtig! Ben benieuwd of jullie ook nog naar het 9/11 museum gaan en/of iets in het Madison Square Garden, Central Park of nog naar de top van zo'n wolkenkrabber gaan. Hoe dan ook geniet van de omgeving, van elkaar en al die verschillende mensen in New York city. Have lot's of fun!!

Erik

Klaartje A couple of years ago

Van Lootje en broers, ziet er allemaal al top uit!
Have fun en Keep us posted #leuk

Bernard A couple of years ago

Ziet er weer fantastisch uit heren,
Heel veel plezier jullie achtste roadtrip in de States.
Have fun.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!