Dag 4: van New York City naar Watkins Glen

Door Vanlootje - A couple of years ago

Vandaag gingen we weer weg uit New York City. We hebben genoten van deze stad! Mooi om de plekken te bekijken die je al zo vaak op tv hebt gezien.

Ontbijten, uitchecken en daarna de metro in naar het vliegveld om onze huurauto op te halen. We hadden veel vertraging doordat de metro niet kwam bij onze overstap. Er waren problemen aan het spoor, dus er kwam maar geen metro aan. Na ruim een half uur kwam deze op een ander spoor.

Bij het vliegveld hebben we onze auto opgehaald. We hadden een Standard SUV besteld en kregen een Nissan Pathfinder. Een behoorlijk grote en luxe auto!

Het duurde behoorlijk lang voordat we New York City uit waren. Heel veel files en wegwerkzaamheden, maar daardoor konden we wel rustig genieten van het uitzicht op de skyline van Manhattan.

Vervolgens kwamen we door de groen beboste en heuveligachtige staten New Jersey en Pennsylvania. Uiteindelijk kwamen we weer aan in de staat New York. Bij het grote meer Seneca Lake kwamen we aan in onze overnachtingsplaats Watkins Glen. Een prachtige overnachtingsplek met uitzicht op het meer met kampvuur en al! Hier blijven we twee nachten.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan