Dag 6: van Watkins Glen naar de Niagara Falls (Canada)

Door Vanlootje - 03-09-2018 04:52

Vandaag iets minder vroeg uit bed, ontbeten en daarna op pad naar de Niagara Falls. Onderweg reden we langs wijngaarden en Seneca Lake. Na ongeveer 2,5 uur kwamen we aan bij de grens met Canada. Ze vroegen ons waar we heen gingen en hoe lang we in Canada bleven en daarna werden we toegelaten. Ons motel zat net over de grens op vijf minuten rijden van de Niagara Falls. De watervallen liggen precies op de grens tussen Amerika en Canada.

We waren nog wat te vroeg om in te checken bij ons motel, dus we zijn direct naar de watervallen gereden. En daar was het behoorlijk druk, want het was zaterdag. Na flink zoeken vonden we een plek om te parkeren en toen liepen we eerst naar de American Falls en Bridal Veil Falls. Deze watervallen zijn al heel indrukwekkend, maar de Horseshoe Falls zijn pas echt indrukwekkend! We bleven maar foto's schieten. Gelukkig zijn we wat langer dan de gemiddelde toerist zodat we prima foto's konden maken. Er liepen heel veel mensen uit India rond, veel met tulband en prachtige karakteristieke baard. 

Na het inchecken bij het motel en uitzoeken van de foto's hebben we prima gegeten tegenover ons motel.

Rond half negen 's avonds gingen we weer richting de watervallen, want 's avonds zijn ze verlicht en om tien uur was er een vuurwerkshow. Uiteraard was het hartstikke druk, maar dat was ook logisch. Zag er prachtig en sfeervol uit die watervallen en het vuurwerk!

Reacties

erik 03-09-2018 08:50 {{button-55357}}

Ha die Erwin,

Prachtige foto's hoor!!! Ben wel benieuwd hoe je New York hebt ervaren als "the city that never sleeps". Als ik dit zo lees hebben jullie nog een aantal leuke natuurparken aangedaan. Niagara is uiteraard herkenbaar spectaculair. Wij hebben ook in z'on bootje gezeten. Zo te zien hebben jullie dat niet gedaan? Ik vond dat wel heel spectaculair. Kon je ook spectaculaire foto's maken. Denk dat jullie nu onderweg zijn naar Detroit? Heerlijk genieten van de Motown sound!!!!!!!!!!!!!

Veel plezier en blijf vooral genieten!!!

Gr. Erik

Klaartje 03-09-2018 10:16 {{button-55361}}

Ziet er allemaal very nice uit!
have fun guys :-)

Erwin 03-09-2018 14:08 {{button-55364}}

Bedankt voor jullie reacties!

Wij zijn niet in zo'n bootje geweest, want er stond een enorm lange rij.

Vandaag gaan we naar een natuurpark en naar de Amish.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan