Dag 6: van Watkins Glen naar de Niagara Falls (Canada)

Door Vanlootje - A couple of years ago

Vandaag iets minder vroeg uit bed, ontbeten en daarna op pad naar de Niagara Falls. Onderweg reden we langs wijngaarden en Seneca Lake. Na ongeveer 2,5 uur kwamen we aan bij de grens met Canada. Ze vroegen ons waar we heen gingen en hoe lang we in Canada bleven en daarna werden we toegelaten. Ons motel zat net over de grens op vijf minuten rijden van de Niagara Falls. De watervallen liggen precies op de grens tussen Amerika en Canada.

We waren nog wat te vroeg om in te checken bij ons motel, dus we zijn direct naar de watervallen gereden. En daar was het behoorlijk druk, want het was zaterdag. Na flink zoeken vonden we een plek om te parkeren en toen liepen we eerst naar de American Falls en Bridal Veil Falls. Deze watervallen zijn al heel indrukwekkend, maar de Horseshoe Falls zijn pas echt indrukwekkend! We bleven maar foto's schieten. Gelukkig zijn we wat langer dan de gemiddelde toerist zodat we prima foto's konden maken. Er liepen heel veel mensen uit India rond, veel met tulband en prachtige karakteristieke baard. 

Na het inchecken bij het motel en uitzoeken van de foto's hebben we prima gegeten tegenover ons motel.

Rond half negen 's avonds gingen we weer richting de watervallen, want 's avonds zijn ze verlicht en om tien uur was er een vuurwerkshow. Uiteraard was het hartstikke druk, maar dat was ook logisch. Zag er prachtig en sfeervol uit die watervallen en het vuurwerk!

Reacties

erik A couple of years ago

Ha die Erwin,

Prachtige foto's hoor!!! Ben wel benieuwd hoe je New York hebt ervaren als "the city that never sleeps". Als ik dit zo lees hebben jullie nog een aantal leuke natuurparken aangedaan. Niagara is uiteraard herkenbaar spectaculair. Wij hebben ook in z'on bootje gezeten. Zo te zien hebben jullie dat niet gedaan? Ik vond dat wel heel spectaculair. Kon je ook spectaculaire foto's maken. Denk dat jullie nu onderweg zijn naar Detroit? Heerlijk genieten van de Motown sound!!!!!!!!!!!!!

Veel plezier en blijf vooral genieten!!!

Gr. Erik

Klaartje A couple of years ago

Ziet er allemaal very nice uit!
have fun guys :-)

Erwin A couple of years ago

Bedankt voor jullie reacties!

Wij zijn niet in zo'n bootje geweest, want er stond een enorm lange rij.

Vandaag gaan we naar een natuurpark en naar de Amish.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan