Dag 13: van Milwaukee naar Indianapolis

Door Vanlootje - A couple of years ago

De weersvoorspellingen voor Indianapolis, ons eindpunt van vandaag, waren niet al te best. Gordon kwam daar langs, niet die krullebol uit Nederland, maar de orkaan. Gerald had 's ochtends op internet een oldtimershow gevonden tussen Milwaukee en Chicago, dus gingen we daar heen in plaats van op tijd naar Indianapolis.

Eerst hebben we nog even rondgelopen in Milwaukee langs het Milwaukee Art Museum aan Lake Michigan. Dit gebouw is ontworpen door de Spaanse architect Santiago Calatrava. Zijn gebouwen zijn altijd wit en opvallend. We hebben ook gebouwen van hem gezien in Valencia, New York, Lissabon en Malmö.

Na wat foto's startte onze vaste chauffeur Martin de auto weer en gingen we op weg naar de oldtimershow in Kenosha. Het was gezellig druk bij de oldtimershow en zelfs Elvis kwam langs om te zingen. Er stonden veel prachtige oldtimers en ook een gemotoriseerde grote winkelwagen.

Het was nog halverwege de middag en we waren in de buurt van Chicago. Daar hebben we vijf jaar geleden een heerlijke deep dish pizza gegeten bij Lou Malnati's. Dit is een pizza die er uit ziet als een quiche of taart en is echt een aanrader. Bij een vestiging in het noorden van Chicago hebben we zo'n heerlijke pizza naar binnen gewerkt.

Laat op de avond kwamen we aan in het regenachtige Indianapolis nadat we onderweg prachtige rode luchten hadden gezien in het vlakke Indiana.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan