Dag 18: van Oak Hill naar Cumberland

Door Vanlootje - 16-09-2018 01:05

Vandaag was het de bedoeling om naar Shenandoah National Park te gaan en te overnachten in Front Royal, Virginia. Doordat de orkaan Florence in aantocht was en daardoor ook kans op overstromingen, hebben we besloten om wat noordelijker te overnachten. We gingen nu overnachten in Cumberland in het westen van de staat Maryland.

's Ochtends zijn we eerst naar Babcock State Park gegaan. Hier had je een oude waterradmolen, de Glade Creek Grist Mill.

Daarna hebben we een hele tijd door het mooie bergachtige West Virginia gereden over bochtige wegen. Aan het einde van de middag kwamen we aan in Cumberland. Martin en Gerald hebben toen gerelaxt op de kamer in ons mooie hotel en Erwin heeft zich in het zweet gewerkt op de loopband.

Vlak voor zonsondergang gingen we het plaatsje in. Je had hier een mooi oud treinstation en heel veel muurschilderingen. Iets verderop hebben we prima gegeten bij de Applebee's.

Ondertussen hielden we het nieuws in de gaten over de orkaan Florence. Het was namelijk de bedoeling om de volgende dag naar Annapolis te gaan en dit ligt aan het water. De orkaan kwam in North en South Carolina aan land, maar de kans bestond ook dat ze er aan de kust van Virginia en Maryland last van konden krijgen. We konden het hotel niet gratis annuleren, dus we besloten de volgende ochtend nog even af te wachten.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan