Fietstocht door Vancouver

Door Mooie reis - A couple of years ago

Op zondag 15 juli vroeg opgestaan en gaan ontbijten bij het naast gelegen breakfast- and lunchrestaurant Cora. De dag beginnen met een goede bodem aan brood, pancakes, eieren,spek en verse groeten en veel vers fruit, je hebt ze de gerechten in verschillende formaten. En dat alles met voortreffelijk koffie, zoveel als je maar wilt.

https://object.api.ams.fuga.cloud/swift/v1/b96095ec4b3f4d93a08af1d16cc324b7/travel-report-dynamic/8623/album/DSC04862.2332.333e.JPG">

Na dit voortreffelijke ontbijt hebben wij er voor gekozen een fietstocht te maken in en rond Vancouver. De fietsen hebben wij gehuurd bij Bike on Robson. Vanuit de fietsverhuur zijn wij richting Stanley Park gefietst, het fietspad direct langs de Vancouver Harbour. Waarbij we op diverse plaatsen zijn gestopt om enkele bezienswaardigheden te bezoeken, waaronder de Totem Poles, de Lighthouse, Loins Gate Bridge, Siwash Rock en Third Beach. Vervolg zijn we doorgefietst naar de Inushuk en  Granville Bridge, Stadion BC Place om vervolg via Andy Livingstone Park, Chinatown, Habour Green Park en het Vancouver Habor Flight Centre weer terug te fietsen naar de fietsverhuur. Een tocht van circa 4 uur, her en der een klimmetje maar overwegend vlak, genieten van de verschillende ver gezichten, zeehonden, etc. In Harbour Green Park Restaurant hebben we aan de eind van de dag een eenvoudige maaltijd genuttigd.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!