Een eigen huis, een plek onder de zon?

Door Ed en Jolanda Bakker - 23-09-2018 19:46

Saskatoon

2c

Je hoopt er op wanneer je het liedje zingt, maar helaas vandaag geen zon gezien. Wij worden wakker in een druilerig Saskatoon en na niet al te lange tijd begint het ook weer te sneeuwen. Je zou in je bed kunnen blijven liggen met een goed  boek maar nee.... daar zijn wij niet voor gekomen. In mn nieuwe heerlijk warme, en vooral zachte, ochtendjas met een heerlijke warme en zeer zachte pyamabroek aan en met een kop thee voor het haardje  ontbeten. Hoe gezellig is dat. Buiten is het ijzig koud. Zo koud dat mijn bevroren fruit niet wil ontdooien in mn yoghurt, met het gevolg dat ik een klomp ijs in mijn kom heb. Gelukkig lees ik net op mn tablet dat jullie ook gebukt gaan met herfstweer. Gedeelde smart is halve smart😀💪🏻.

Met dit weer wordt het een klusjesdag. Ed heeft altijd wel wat te doen. Vandaag heeft hij een handpomp voor drinkwater geïnstalleerd! Gelukkig hebben wij, na weer een mooie actie van AH, prachtige drinkflessen in ons bezit. Die kunnen wij nu makkelijk vullen. Scheelt een hoop plastic en is dus weer goed voor het milieu. Goed bezig, al zeg ik het zelf! 

Later op dag, volledig ingepakt (kom maar op met die winter 😍!) de bestellijst van dochterlief afgewerkt. Weer iemand heel erg blij gemaakt. Voor je het weet is er weer een dag om. ‘s Avonds heerlijk gegeten met vrienden van Doug en Barbara  in een Ierse pub. Erg gezellig maar wij hebben het niet al te laat gemaakt. Nog steeds last van de jetlag. Thuis nog even kunnen kijken naar de finale van AGT. Jammer genoeg hebben wij Glennis Grace niet meer horen zingen. Wij zijn in slaap gevallen 🙈😂. Gelukkig wisten wij de uitslag al.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan