Jasper

Door Ed en Jolanda Bakker - 28-09-2018 18:11

27-09-2018

9c

JASPER

Vandaag de dag heel rustig begonnen. Buiten is het donker, koud en het regent licht. Dus waarom zouden wij opschieten. Rond 11.00 uur begint het op te klaren en gaan wij op pad. Eerst naar de beaver boardwalk in Hinton. Daar konden wij gisteren niet naar toe omdat wij de RV achter ons hadden hangen. Onderweg de eerste kudde elks tegengekomen. Het mannetje had er zin in! Schreeuwend naar zijn harem die trouw in de buurt blijven. Niet ver daarna een kleine groep bighorn sheeps langs de weg. Wij treffen het vanmorgen. Jammer genoeg geen bever kunnen ontdekken, wel een mega grote dam. Wat een mooi stukje natuur. Je wandelt op een boardwalk van een paar km door stukken moeras en door het bos. Helaas dat het weer licht begon te regenen, maar dat maakte het er niet minder mooi op. Op de terugweg nog op diverse plekken langs de route foto’s genomen. De zon begint weer te schijnen waardoor de kleuren nog mooier uitkomen. Schitterend.
Daarna even een achterweg ingereden. Deze mooie weg had ik op google maps ontdekt. Bij thuiskomst nog heerlijk buiten in het zonnetje kunnen zitten. Wie had dit kunnen bedenken. De voorspellingen waren erg somber. Niet dus.

Na het eten nog even naar de Athabasca falls gereden. Op een hertje en wat elks na geen dieren meer gespot. Als afsluiting, net als gisteravond, nog ff een kopje koffie bij onze vriend Tim H. gehaald. Wanneer wij, rond 20.45 uur, thuis komen zitten er nog een paar diehards buiten bij het vuur terwijl het al heel snel afgekoeld is. Nog maar net 2c. Vannacht krijgen wij nachtvorst. Wij hebben voor de zekerheid toch maar het water afgesloten. Je weet maar nooit.

Reacties

Theo 28-09-2018 20:12 {{button-55859}}

Genieten hoor veel plezier 🎉👍

frans 29-09-2018 11:14 {{button-55866}}

Mooie foto's weer Jolanda veel plezier nog

Ria 29-09-2018 14:04 {{button-55867}}

Nou geniet er van en maak nog maar veel mooie foto's
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan