Dag 2/start to cruise

Door Ivo & Diana - 06-10-2018 16:17

Eerst even zeggen dat dit soms in de verleden tijd is geschreven. Ik(Diana)had niet veel zin en/of tijd om een verslagje door te sturen tijdens onze reis.Nu thuis kan uitgebreid schrijven. 

Dag 2
Opstaan en gaan ontbijten bij "Lean's" aan het hotel.Afspraak met Cruise America was om ons op te pikken om half 9🙂.Deueueu...
Om kwart na 9 opnieuw gebeld,we stonden niet op de afspraakblad 😬.Na enkele dingen nog eens met handen en voeten uit te leggen waar ze ons konden vinden....🤔 sturen ze binnen het half uur een chauffeur."Sorry traffic is terrible"was de uitleg😐.Alles bij elkaar kwamen we rond 11 uur bij Cruise America aan.
"Hi how are you? Dit you see the video"? Euh...ja thuis op de laptop🤔.Oké.
Zonder omwegen creditcard even afgeven,camper inventaris en keukengerei aannemen.Aub, de sleutel en let's get the show on the road.Bakbeest van 30 feet.15260 mijl staan op de teller.
Eerste stop Wal-Mart,eten en drinken (wijn)inslaan.Wal-Mart vlak bij C.A. in Newark heeft dus geen verse producten. En dan het grote moment;de gps...😒...not!!!😣😟Hadden nochtans thuis kaarten van verschillende staten gedownload, maar ergens zal er iets verkeerd zijn gegaan waarschijnlijk☹
Dan maar terug de Wal-Mart binnen wegens Wi-Fi en met 'Google maps' op weg.Met klamme handjes zijn we SFO uitgeraakt en uiteindelijk kwamen we rond 19u aan bij Yosemite Pines rv resort.
Daar hing onze reservering met naam en plaats nr. op het bord.
Alles een plaats gegeven,wat eten en drinken,en weer ging het licht uit.
134 mijl

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan