Aanbetaling en reisverslag

Door Hans & Gea - 01-09-2018 10:05

Foto reispapieren

Vandaag hebben we de papieren voor onze reis naar Amerika ontvangen EN ....... de aanbetaling gedaan. We kunnen nu niet meer terug. Tot nu toe zijn we erg tevreden over onze reisorganisatie: Tioga Tours uit Zwolle. We krijgen duidelijke en complete informatie en ook dit reisverslag is natuurlijk erg handig en hopelijk ook leuk voor de thuisblijvers.

Reisverslag.

Tja, een reisverslag. Ik heb aan een paar van jullie gevraagd of je ons reisverslag wilt ontvangen. Niet allemaal. Ben je het zat, dan kan je je hieronder afmelden. Als er iemand is die de verslagen ook wil ontvangen, laat het even weten zodat we het e-mail adres kunnen toevoegen.

Voorlopig zal het wel even rustig zijn met informatie. Maar vooral tijdens de reis gaan we jullie natuurlijk op de hoogte houden van ons avontuur. En dat is pas in april 2019.

Reacties

Jullie kunnen reacties geven op onze berichten. Dat zien we graag. Zo houden we een beetje contact als we straks met 9! uren tijdverschil op vakantie zijn.

Route

In een volgend verslag zal ik proberen de route op te nemen. Die is nog niet vastgelegd. We weten nu alleen dat we vrijdag 12 april 2019 vertrekken (vliegen naar San Francisco) en vrijdag 3 mei 2019 weer aankomen in Amsterdam (ook weer vanaf San Francisco).

 

 

Reacties

Judith 01-09-2018 10:55 {{button-55327}}

Hoi pap en mam!
Leuk hoor zo’n reisverslag! Het duurt nog lang, maar het gaat vast en zeker een fantastische reis worden!
Ik lees graag mee😊
Liefs, Judith

Jos Staal 01-09-2018 20:44 {{button-55333}}

Wens jullie vast heel veel succes met deze reis ,lijkt me geweldig en wil heel graag op de hoogte blijven van jullie verslag.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan