In Amerika is alles BIG!

Door Hans & Gea - 17-04-2019 06:15

Maandag

Vandaag hebben we de camper opgehaald. Eerst moesten we een instructiefilmpje bekijken en een stapel papieren invullen. Samen met de CruiseAmerica medewerker hebben we een rondje om en in de caravan gedaan. Alle beschadigingen werden op een tekening aangekruist. Hierna kregen we de sleutels uitgereikt en konden we op pad.

De koffers erin en als eerste naar de FoodMaxx en de Wallmart voor inkopen. Er zat helemaal niets in caravan en als je de basis voor 3 weken gaat inkopen, dan is het best een kar vol. En de verpakkingen in Amerika zijn best BIG. We hebben nog een Duits stel geholpen ook net de camper had opgehaald. Daarna ging we op pad naar de eerste camping in Carmel. 

Eerst reden we richting Santa Cruz en vanaf daar hebben we Highway 1 (Pacific Coast Way) genomen. Op het laatst hebben we bij Montery nog de 17 Miles drive gereden. Een erg kronkelige weg met wel 20 mooie uitkijkpunten over het water. Hierna door naar de Saddle Mountain Ranch. Een heel gemoedelijke camping, boven aan een best steil weggetje.

Als camper-kampeerder heb je niet veel nodig. En meer krijg je (meestal) ook niet. Een dergelijk plek heeft wel een Full Hook-up. Dat wil zeggen: water, stroom, afvoer en hier zelfs een kabel aansluiting. De eerste drie kunnen we allemaal direct aansluiten op de camper. Aan de laatste hebben we (gelukkig) niets. En bij iedere plek een camping-tafel en barbecue. Vandaag 111 Miles gereden.

Dinsdag

Vandaag een lange tocht gedaan (209 Miles). Van Carmel naar Santa Barbara. Over de Big Sur. Weer allemaal mooie uitzichten. De meeste kilometers zit Hans achter het stuur en doet Gea de navigatie. Samen zijn we een gewelig team 😍. Vandaag ook maar eens een wissel uitgeprobeerd. Ook deze combinatie reed heerlijk.

Nog even wat uitkijkjes van onderweg.

Reacties

Judith Staal 18-04-2019 07:38 {{button-56456}}

Leuk!! Mooie uitzichten en al heel wat km achter de rug! Gaaf hoor mama dat jij ook rijdt!

Jos Staal 18-04-2019 11:27 {{button-56462}}

Fijn dat alles zo goed gaat en dat jullie alle 2 de camper sturen want die zeker best groot.Wat mooie uit zichten,geniet er van en slaap lekker in de camper.Maak maar eens een Foto va n de binnen kant. Mooi dat we zo op de hoog te blijven van jullie vacantie.

Ellen 18-04-2019 15:16 {{button-56464}}

Wow wat een mooie ervaringen hebben jullie al opgedaan, geweldig om jullie te kunnen volgen, wij genieten mee.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan