Los Angeles/Hollywood en de eerste 5 parken

Door Hans & Gea - 25-04-2019 05:40

Zo, dat heeft even geduurd.  Maar hierbij dan toch weer een verslagje van onze reis en een paar van de mooiste foto’s. Met onze (Unlimited)T-Mobile SIM hebben we onderweg goed bereik zodat we lekker op Google kunnen navigeren. De (met OpenSteetMap voorbereide) Garmin is dus nog niet uit zijn hoesje geweest.

Dinsdag 16 april

Vandaag zijn we naar Santa Barbara gereden. Totaal 209 Miles. Nog steeds over de Highway 1. Dit deel heet ook wel de Big Sur. 

Woensdag 17 april

Los Angeles (County) is heel weids en bestaat uit 88 cities. Wij hebben één van deze cities bezocht: Hollywood. Gewoon met de camper het drukke stadsverkeer ingereden naar een parkeerplaats vlak bij Hollywood Boulevard. Eigenlijk was er geen plek voor campers maar omdat we een hop-on-hop-off wilden boeken mochten we toch achteraan staan. Tja en dan rij je met de tour door alle pracht en praal van Hollywood centrum. Geweldig..

Uiteraard hebben we de Walk of Fame bekeken. Alle grote sterren zijn daar te vinden. Ook sommige minder bekende sterren hebben daar een eeuwig aandenken gekregen. 

 

 

Echte Hollywood sterren hebben we niet gezien. 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan