Woensdag 12 Sept.

Door Paul en Jerry - A couple of years ago

Vandaag staat Arches NP op het programma en al redelijk vroeg opgestaan. Het is al behoorlijk warm en volgens de berichten wordt het 35C. Ontbeten bij jailhouse breakfast restaurant in het centrum van Moab.

Daarna nog even benzine getankt en toen naar Arches. Het is druk bij de ingang en het lijkt wel of we altijd de verkeerde rij kiezen. Het duurt nogal lang en als wij eindelijk bij het loket zijn blijkt de mevrouw een lekkere klets tante te zijn en waarschijnlijk met iedereen een gezellig praatje maakt, leuk natuurlijk, maar niet zo handig in dit geval.

Toen we in Arches waren was het al erg warm en niet veel fut te hebben voor lange trails, dus het meeste zover als dit ging met de RV gedaan. Het waait er ook nog eens heeeeeeel hard. Bij balanced rock geweest en nog wat andere mooie plekjes. Deze keer de trail naar delicate arch overgeslagen, het is gewoon veel te heet. Wel nog even geluncht (boterham met bal gehakt en plak kaas). Nog bij devils garden geweest maar we zijn terug gegaan naar Moab. Bij het informatie centrum geweest om info over een route door la Sal mountain te krijgen die we donderdag willen gaan rijden met de rv. Avonds als afsluiter heerlijk uit eten geweest bij desert bistro restaurant.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!