Dinsdag 18 Sept

Door Paul en Jerry - A couple of years ago

Dinsdag de 18e op tijd opgestaan want we willen de omgeving van Sedona verkennen. Om alle bezienswaardigheden te zien, heb je 2 weken nodig. We gaan eerst naar de Chapel of the holy cross, een kerk boven op een berg en het lijkt alsof hij er aan hangt. Binnen is een hele speciale sfeer.

Daarna naar Cathedral rock gereden, waar we een hike wilden doen, maar we waren niet goed voorbereid op de hitte en hoogte en vonden het niet verstandig om nog verder omhoog te klimmen. De uitzichten zijn wel prachtig. Toen we bij de auto kwamen, besloten we om naar The village of Oak Creek te rijden, een buitenwijk van Sedona, waar een famous footwear zit, een zaak waar ze hele goedkope merkschoenen verkopen en allebei geslaagd voor nieuwe Dockers sandalen, daarna een broodje gegeten bij de Subway en verder naar Montezuma’s Castle, ruïnes van een indianen volk die daar 400 AD leefden, zeer indrukwekkend.

Helaas werd de hitte ons teveel en besloten terug te rijden naar Sedona . Onderweg kwamen we nog een casino tegen en daar even afgekoeld. Half 6 weer bij de camper, snel onder een koele douche want om half 7 hebben we een tafel bij de Golden Goose. Dat is op een grote miskleun uitgedraaid. Ober was nauwelijks te verstaan, de borden werden op tafel gesmeten en binnen 15 min hadden we een mandje brood, salade , een abnormaal groot voorgerecht en hoofdgerecht. Na een klein uur stonden we weer op straat en de nacht doorgebracht op het toilet. Een jammere afsluiting van Sedona.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!