nog 38 uur te gaan en dan de lucht in !!!

Door Marcel en Saskia - 02-09-2018 18:56

Hallo alle Bloglezers,

Net als voorgaande jaren maken wij weer een blog van onze vakantiereis (Noord-West USA dit jaar) Hopelijk beleven jullie evenveel plezier aan het lezen als wij aan het schrijven. Reactie worden altijd zeer gewaardeerd, dan weten wij in ieder geval dat er iemand meeleest (-:

Vorige week nog dik in de stress over de op handen zijnde staking op 4 september ("waarom pikken ze nu juist de dag dan wij weggaan!!")  Staking goddank afgeblazen dus nu druk aan de laatste voorbereidingen voor de reis. Koffers bijna gepakt, alle reisbescheiden op orde. Morgen alleen nog inchecken en de tickets uitprinten en dan gaan we dinsdag om ca. 9.00 uur (hopelijk) via München richting Denver. Marcel heeft al gekeken wat een cowboyhoed daar kost, want dat is het eerste item dat in Denver moet worden aangeschaft. Geen idee wat deze reis weer allemaal gaat brengen. Wij hopen op bizons en beren maar het blijft altijd afwachten natuurlijk... Yellowstone wordt hopelijk een hoogtepunt maar naar de Rocky Mountains (wij gaan tot ca. 3800 meter),  Mount Rushmore ( met de presidentshoofden) en het bezoek aan de stagaire Jennica die vorig jaar bij mij (Saskia) werkte en die in Seattle woont en ons haar hometown gaat laten zien,  zien wij ook heel erg uit. 

Morgen nog een dagje "doorkomen" nog wat schoonmaak klusjes en laatste inpak dingetjes en dan een kort nachtje (om 5 uur in de ochtend richting Schiphol) en wegwezen uit dit kikkerlandje. In Denver verwachten ze ca. 30 graden en droog , dus het weer werkt in ieder geval alvast mee.

Reacties

alex 02-09-2018 21:00 {{button-55350}}

Bijna op reis en jullie zijn al goed voorbereid lees ik, nog een dagje aan rommelen en dan op reis (hebben jullie nog wat ruimte in de koffer dan ga ik mee ) we wensen jullie een hele fijne vlucht en een goede aankomst en een fantastisch begin aan de andere kant van de grote plas.
Groetjes Ron en lex

Marion en Richard 03-09-2018 20:39 {{button-55367}}

Hallo Saskia en Marcel, weer zo'n geweldige reis voor de boeg, fantastisch vooruitzicht. We wensen jullie een hele fijne vakantie en leven graag met jullie mee via de reisverslagen. Marion en Richard
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan