Scenic drive, boring drives and a genuine hail storm

Door Marcel en Saskia - 08-09-2018 02:16

Oftewel mooie routes, saaie routes en een echte hagelstorm.

wij zijn begonnen en hoe! Op Morraine campground in the rocky mountains kwamen wij terecht op een plek met een super uitzicht. Wij keken zo de vallei in, nadat wij bij binnenkomst in het park al begroet werden door twee groepen Elks(soort reuzeherten) Het is Bronstijd en de mannetjes brengen een soort brulgeluid voort wat dag én nacht doorgaat. Gisterochtend de trail ridge Road gedaan tot ca 3800 meter hoogte. Op die hoogte een trail gedaan met tientallen traptreden en ik kan je vertellen dat is écht ff buiten adem zijn. Halverwege de route op het hoogste punt vonden we t genoeg geweest en zijn wij omgekeerd naar het dorpje Estes. Gelukkig maar want als we de hele route hadden gedaan hadden we nooit die dag nog teruggekomen. Vlak na onze terugkeer brak er een hevig onweer los en viel er ruim 8 cm hagel op het wegdek! De hele weg werd tot nader orde afgesloten. In de middag, toen het onweer over was getrokken, nog wel een kleine wandeling lager in t park gedaan. Vandaag (vrijdag) eerst via een supermooie route met langs de weg steil omhoogrijzende rotsen dwars door de rockies en vervolgens over een supersaai bijna Nederlandse weg door eindeloze velden aangekomen in Scottsbluff. Hier een fikse klim naar boven gemaakt. De  berg die wij beklommen is een landmark voor de beroemde Oregon trail. Nu aan het uitpuffen want rond de dertig graden hier en volop zon!

Reacties

De 4 emmetjes 08-09-2018 08:05 {{button-55439}}

Hallo, dat ziet er weer prachtig uit allemaal. Al weer een boel meegemaakt. We volgen het verslag en kijken de foto's weer met veel plezier. Lekker genieten daar, groeten van ons.

Have a safe drive.

Alex 08-09-2018 11:57 {{button-55444}}

Wat een ontzettend mooi land is het toch na elke bocht en elke berg weer een nieuw en nog mooier uitzicht. Ben je al gewent aan het rijden met de motorhome .mooie foto’s en heb je Al een cowboy hoed gekocht hoort er toch wel een beetje bij vind ik. Nog vele veilige kilometers en graag tot het volgend verslag. 🤠🤠

Chris en lydia 08-09-2018 12:21 {{button-55445}}

Gave foto's en gelukkig net op tijd terug van de wandeling. Ik hoop dat die herten niet net zo inventief zijn als de herten dus als je hoort kloppen op de deur niet opendoen of migbta be a ........ nog veel plezier.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan