Close encounters!!

Door Marcel en Saskia - 13-09-2018 23:37

nou eindelijk WiFi en wat is er weer veel gebeurd! Custer state park waar wij drie dagen geleden waren staat bekend om zijn Bisons en dat hebben we geweten ! Marcel zei eerst nog dat het allemaal een reclame stunt was die verhalen over Bisons en das natuurlijk vragen om moeilijkheden! S ochtends eerst veilig in de auto er een paar honderd (!) gezien direct naast de auto maar toen wij in de middag een wandeling tegen werd het een wel heel close encounter! Eerst al een steile heuvel over rotsblokken naar boven en beneden en toen we dachten er bijna tezijn en een bocht met een smal pad tussen twee steile heuvels omsloegen stonden we of liever mars oog in oog met een bizonstier. Die overigens net zo schrok als wij. De vorige avond hadden we net nog een ranger praatje gevolgd van hoe gevaarlijk Bisons zijn en dat je een voetbalveld ruimte moet houden en als je ze onverwacht tegenkomt achteruit en om ze heen moet. We zijn een steile heuvel op gevlucht. Onderde schrammen en broek kapot! Maar goed aan de andere kant was een weg naar een camping waar we een veilig heenkomen zochten. Via Sheridan en cody(waar we nog een western show hebben bezocht) nu   In grand teton (zuidelijk deel v Yellowstone ) al geisers gezien en hot spring rokend van thermale activiteit en morgen Yellowstone bekijken , op naar nieuwe avonturen!

Reacties

Alex 14-09-2018 13:31 {{button-55582}}

Allemachtig ik hoop dat jullie heel terug komen dat dit een reclame stunt was dat geloof je denk ik niet meer, beter 10 bizons in de lucht dan een voor je neus, er schijnt ook een reclame stunt met beren te bestaan !! Wel fascinerend allemaal hoor , die hete geisers in het park ongelofelijk die bestaan al duizenden jaren iets om over na te denken.doe in hemels naam voorzichtig en graag tot het volgend verslag.

Chris en lydia 14-09-2018 18:15 {{button-55584}}

Gave foto's en mooie verhalen wel een bison biefstukje gegeten neem ik aan🤗

Dais en co 14-09-2018 19:52 {{button-55587}}

Hahahahaha wat een verhaal weer!
Dus niet ‘zonder kleerscheuren vanaf gekomen’ ;)

Geniet ervan maar wees voorzichtig hihi!

Xx

Marion en Richard 16-09-2018 09:52 {{button-55617}}

Wat een verslag! Toch wel een beetje uitkijken hoor, die bizons zijn wel gevaarlijk. Marcel kon zijn stuurkunsten in praktijk brengen, appeltje eitje. Jullie beleven weer heel veel en we zien weer uit naar jullie ervaringen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan