Glacier indrukwekkend

Door Marcel en Saskia - 20-09-2018 01:29

eergisteren op een paradijselijk plekje gestaan in Black Sandy State park. De gravel road ernaar toe voorspelde weinig goeds. Maar toen we er eenmaal stonden bleek het werkelijk een geweldige camping aan een redelijk groot meer. Heerlijk in de zon kunnen zitten en van de bootjes met vissers kunnen genieten . Wat een prachtige plek weer! Gister aangekomen in Glacier national park. Totaal anders weer van landschap . Ruige bergen die hoog oprijzen rondom onze camping. Een heldere sterrenhemel gisteravond met het traditionele kampvuur, glaasje (of liever plastic beker) erbij, genieten!! Vandaag zouden we een klein wandelingetje doen naar een waterval maar we zagen nog een leuk zijpaadje en nog één dus uiteindelijk zo’n vijf uur gewandeld tussen prachtige herfstkleuren en geweldige vergezichten. Nu moe maar voldaan op onze luxe Koa camping terug. 

Reacties

De 4 emmetjes 20-09-2018 08:40 {{button-55694}}

Hoi,

wat een boel natuur daar zeg, prachtig allemaal. Lekker genieten en veel mooie dingen zien.

Alex 20-09-2018 12:29 {{button-55699}}

Even een paar zij weggetjes inslaan en je bent zo een halve dag onderweg, je vergeet de tijd in die prachtige natuur.en dan kan je vissen ben je je hengel vergeten mee te nemen.geniet ervan het is voorbij voordat je het door hebt.groetjes

Marion en Richard 21-09-2018 09:54 {{button-55720}}

Niet verdwalen hoor daar tussen de bergen. Wat een heerlijk avontuur weer. Zo te lezen zijn de campings prima, wel belangrijk hoor.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan