Dag 2, dinsdag 18 september

Door Peter & Janet Pruijn - A couple of years ago

Heerlijk geslapen. Koffer ingepakt en onderweg naar Union Station. Onderweg in de stad een ontbijtje gedaan en nog even van de stad genoten. Terug met de Up naar het vliegveld war we bij Hotel Sheraton worden opgehaald voor een transfer naar Fraserway, waar de camper op ons wacht! We zijn er rond 13.00 u. Na een zorgvuldige uitleg over het gebruik van de camper en onze koffers te hebben uitgepakt gaan we op weg naar de Niagara Falls!!

We rijden de 27 helemaal af. Onderweg doen we onze eerste boodschappen bij de Wallmarket. Daarna verder, maar het verkeer houdt ons op. We zijn pas na 18.30 u bij de KOA camping.

Een prachtige camping overigens. Voor 3$ extra upgraden we onze campingplaats naat één met WIFI. We zien er dus alleen maar campers, ook hele grote!!! Je kijkt je ogen uit, wat een bussen. Peter wordt direct geholpen door een buurman als het aansluiten van stroom niet direct lukt. Iedereen is vriendelijk, Geen tijd om wat te koken, snel door naar de bushalte met wat gesmeerd brood, want om 20.30 vertrekt onze boot voor de lightning tour bij de Niagara Falls, De bus is laat en onderweg veel stops. Maar we zijn nog net op tijd bij de Hornwisthler boot. Pfffff. Tegen het water/nat worden krijg je een regenponcho. Wat indrukwekked die watervallen.

Daarna lopen we het stadje Niagara even in, het is daar net een grote kermis, met van allerelei attracties en ettentjes. We kopen een pizza slice en wachten op de bus terug, Rond 22.30 u zijn we weer bij onze camper.

Tijd voor een canadees biertje en een wijntje, appjes even bijwerken en dan onze eerste nacht in de camper beleven. We slapen boven de bestuurdersstoel. Prima slaapplek. Welterusten!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!